Vraag & Antwoord

Anders (software)

iTunes wilt niet goed installeren

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  iTunes wilt niet goed installeren. Ik heb iTunes verwijderd omdat hij niet meer goed werkte. Daarna een nieuwe iiTunes van Apple gedownload en als ik nu iTunes wil installeren zie ik de installatie beginnen, heel kort , daarna zegt hij klaar wat niet klopt want het gaat niet zo snel. In het start menu staat ook niets van iTunes en in mijn programma's ook niet. Ook geen uninstaller of dergelijke. Ik snap er niets meer van. Ik heb het in veilige modus geprobeerd maar hij zegt dat ik geen rechten heb….?????
  Hmmmmm…wat heb ik nog meer geprobeerd????? O ja, met Your Uninstaller ook nog gekeken, weer heen iTunes te vinden. Soms zegt hij ook nog dat er al iets staat te installeren, ook niet waar want ik doe niets samen installeren. (Gaat volgens mij geen eens) Anyway, weet iemand een oplossing?

  Ik gebruik XP SP3 en ben hier al een urrtje of 4 mee bezig….pfffff :? :cry: :cry: :cry:
 • Mischien een alternatief programma voor Itunes?
  http://www.simplehelp.net/2007/07/08/10-alternatives-to-itunes-for-managing-your-ipod/
 • [quote:ee9822ea28="tomvdlee"]Mischien een alternatief programma voor Itunes?
  http://www.simplehelp.net/2007/07/08/10-alternatives-to-itunes-for-managing-your-ipod/[/quote:ee9822ea28]

  Bedankt voor je reactie. Zou inderdaad moeten kunnen was het niet dat ik dus een iPhone heb en met andere programma's niet kan updaten en syncen.
 • Heb je alle programmaatjes van Apple verwijderd? Ook Quicktime? Probeer daarna eens alle verwijzigen in het register te verwijderen naar Apple, Itunes, Quicktime enzovoort.
  Maak wel even een backup van je register.
 • [quote:12b5951076="tomvdlee"]Heb je alle programmaatjes van Apple verwijderd? Ook Quicktime? Probeer daarna eens alle verwijzigen in het register te verwijderen naar Apple, Itunes, Quicktime enzovoort.
  Maak wel even een backup van je register.[/quote:12b5951076]

  Dat was ik vergeten. Ik heb handmatig het hele register op verwijzingen van iTunes, Quicktime etc nagelopen. Als ik wil installeren krijg ik deze melding. Maar er staat niets te installeren :? :?

  [img:12b5951076]http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/05/29/1243611802-980.jpg[/img:12b5951076]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.