Vraag & Antwoord

Anders (software)

Woordenlijst MS Word 2003 is vol

Anoniem
andre@home
3 antwoorden
 • Tijdens het handmatig uitvoeren van de spellingscontrole in een document van ongeveer 500 pagina's, krijg ik opeens de melding dat de woordenlijst vol is en dat er geen woord meer aan kan worden toegevoegd.

  Vraag 1: Hoe kan dit en hoe kan ik dit oplossen want ik ben pas op pagina 240 aangekomen met de controle?

  Vraag 2: De automatische controle (tijdens het typen) is al uitgeschakeld door het programma omdat er te veel onbekende woorden in het document zaten. Maar de grootte van een document mag hier toch geen hinderende factor zijn?

  Alvast bedankt,

  Rob
 • het gaat niet om de grootte van je document (al moet je niet verbaasd wezen als word daar ineens over struikelt….) maar om de lijst van woorden waarvan jij aan de spellingchecker hebt gezegd dat ´ie die moet onthouden….. dus de spellingchecker zit aan z´n tax.

  een oplossing vond ik, met dank aan ene jean: Kijk bij de opties van spellingcontrole en daar staat woordenlijst.
  Normaal is dat costum.dic. Je kan daar een nieuwe aanmaken.
  Om gegevens in costum.dic te verwijderen dan ga naar zoeken en typ costum.dic in en kijk wat er uit mag.
 • Ik zal jouw oplossing eens proberen, bedankt want het is wel irritant. Ik heb net even gekeken in het bestand maar als er 100 woorden in staan is het veel. het bestand is ook maar 2 kb groot, dus hoe kan die lijst nu vol staan. Trouwens, als ik een nieuwe lijst aanmaak, dan gaat wordt de spellingscontrole geheel opnieuw uitgevoerd en daar schiet ik niet veel mee op.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.