Vraag & Antwoord

Anders (software)

Toetsenbord kapot?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Zou het aan het toetsenbord liggen, heb virus gecheckt maar dat is het niet.

  De pc opent steeds vanzelf schermpjes zoals Windows verkenner en Windows media player. Een zoekscherm waar dan letters en cijfers instaan in de zoekopdracht. Ook als ik aan het msnen ben zet ie vanzelf letters en cijfers in het typscherm. Of hij opent ineens de rekenmachine, allemaal dingen die ik met het toetsenbord kan opstarten :roll:

  Heb dat ook al eens met een oud toetsenbord gehad, dus denk zelf dat het daar aan ligt. Maar het begon wel ineens naar een Windows update :?
  Kan het door een update komen?
 • [quote:4e90c800fb="catillac"]Heb dat ook al eens met een oud toetsenbord gehad, dus denk zelf dat het daar aan ligt.[/quote:4e90c800fb] Heb je dat toetsenbord dan al op een andere PC kunnen proberen? Of een ander toetsenbord op je PC?
  [quote:4e90c800fb="catillac"]Kan het door een update komen?[/quote:4e90c800fb] Heb je al gecheckt welke updates er zijn geïnstalleerd in Windows Update geschiedenis?

  Ondanks je al op virussen hebt gecheckt, zou je een HijackThis logje kunnen posten. Lees eerst voor info hierover de FAQ spyware http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=765174#765174
 • Heb nog wel een nieuw toetsenbord (die bij de pc hoort) maar had met deze hitte geen zin om onder de tafel (waar de pc staat) te kruipen :oops:

  Sinds ik Vista heb ben ik helemaal de weg kwijt op de pc, kan de update's niet vinden.

  Heb toen ook wel eens HijackThis laten lopen maar daarna niet meer met vista.

  Zal morgen eens ff kijken wat ik allemaal kan testen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.