Vraag & Antwoord

Anders (software)

thunderbird refresh button

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik zoek me te pletter naar de 'refresh button' in Thunderbird, maar tref die nergens aan. Ook op internet kan ik geen forum o.i.d. vinden waar naar betreffende button wordt verwezen. Via 'customize' in het contextmenu is de optie om deze button toe te voegen ook al niet aanwezig.

  Ik ben met IMAP bezig en dan is de refresh button een erg handig ding blijkt.

  (Sorry als de vraag wellicht enigszins Linux-offtopic is, maar ik weet niet goed waar ik 'm anders zou moeten plaatsen).

  Thx!
 • Bij mijn weten is er in Mozilla Thunderbird geen 'refresh button' . Echter Vond ik wel een thread op het MozillaZine forum van iemand over onderwerp Feature Request: 'Refresh' button for Unread view die een extension geschreven zou hebben, die een 'refresh button' zou toevoegen aan Thunderbird 1.5. Dus waarschijnlijk niet compatibel met Thunderbird 2.x
 • Jolo, ik heb de thread doorgenomen, maar helaas biedt die niet de oplossing.

  Wel vreemd dat een fantastische email-client als Thunderbird geen 'refresh button' heeft! Ik kan me niet voorstellen, dat ik de enige ben die dat ding graag in TB verwerkt zou zien. Helaas beschik ik niet over de kennis om dat te verwezenlijken, anders zou ik er zeker mee bezig gaan.

  Op dit moment is het dus maar afwachten…………….. tenzij iemand anders de oplossing weet (te vinden).

  (Overigens werkt de toetsencombi Ctrl+R ook niet……)
 • Ik snap het niet goed… Je kunt toch gewoon drukken op de knop "E-mail ophalen" ?
 • Het enige wat dan gebeurt, is dat je de nieuwste emails kunt zien/lezen op de mailserver (ik werk sinds kort met het IMAP-protocol), echter wanneer ik een nieuwe map heb aangemaakt/verwijderd (onder "All Folders";) op bv pc01 en ik klik op "email ophalen" op bv pc02 dan zie ik die mutatie niet gesyncd!
  Ik heb dit net even uitgetest…… Wanneer er een 'refresh-button' zou zijn, ga ik ervan uit dat betreffende mutatie wel gesyncd zal worden.
 • Maar hoe weet je dat je voor het IMAP-protocol een 'refresh button' nodig hebt? Heb je bijvoorbeeld op Mozilla support deze Tips & Trics al gecheckt http://www.mozilla.org/support/thunderbird/tips#beh_downloadstartup
 • Het is niet zo dat er een 'refresh button' voor het IMAP protocol nodig is.
  Gelet op hetgeen ik in m'n vorige bericht schreef, werkt een 'refresh button' uiteraard een stuk prettiger dan wanneer ik iedere keer TB moet afsluiten en weer moet opstarten om een door mij gedane mutatie verwerkt te zien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.