Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Driver detective op meerdere pc's

jolo
6 antwoorden
 • Ik wil even vragen of iemand weet of je driver detective maar voor één computer kan gebruiken, omdat het juist via internet geactiveerd is.
  Zou ik dit dit wel doen, krijg ik dan geen problemen zoals windows Xp, die bvb maar voor één computer geschikt is? Hoe zit dit dus met driver detective. Ik heb zelf versie 6413.
 • of je problemen krijgt hangt af van de gebruiksvoorwaarden bij de software. lees die er dus nog eens op na, want je hebt je daarmee al accoord verklaard toen je het progje installeerde.

  en overigens: driver detectives heb je eigenlijk helemaal niet nodig. of je pc draait goed, en dan moest je maar zo weinig mogelijk wijzigen, of je pc draait niet goed, dan haal je gewoon de op dat moment aanwezige driver op de site van de fabrikant…..
 • Bij sommige pc's werken de drivers gewoonweg niet wanneer ik deze zelfs bij de fabrikant download, dus gebruik ik maar liever driver detective. Dat gaat wat sneller ook trouwens. Ieder zijn voorkeur, niet waar?
 • Het lijkt mij ook vrij overbodig id. Hoeveel heb je er voor betaald?
 • Ik moet het eerste goed werkende programma nog tegenkomen. Ken driver detective niet, maar ik verwacht er bar weinig van.
 • Nou, ik ben er wel tevreden over. Ik heb een tijdje geleden een laptop met windows Vista moeten omtoveren naar windows Xp. Ik heb alle drivers voor de xp kunnen downloaden en installeren met driver detective, waarbij alles ook uitstekend werkt. Met drivers die ik van de fabrikant kon downloaden, en zij ook zeggen dat deze ook voor Xp geschikt zijn??? Nou,…. vergeet het maar. Conflicten, en/of werkt het helemaal voor geen meter! Dus ben ik wel tervreden met d.d.

  Richard

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.