Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ik wil geen Picasa 3

Anoniem
f.j.stols
11 antwoorden
 • Ik installeer Picasa 2 en schakel de optie uit, om te controleren op updates. Ik wil namelijk geen Picasa 3, daar de funktie foto's verscherpen niet goed funktioneert.
  Ik installeer ik nu Picasa 2 zonder na herstart te worden geconfronteerd met het feit, dat Picasa wordt bijgewerkt naar Picasa 3. ondanks, dat ik die optie heb uitgeschakeld.
 • Blokkeren in je firewall?
 • Dat is een optie. Maar omdat ik juist in Picasa2 al de optie aanklik, dat ik geen updates wil, verbaast het mij, dat na herstarten toch naar Picasa 3 wordt ge-upgrade. Saar zou ik wel vanaf willen.
 • Ik heb het toch eens zitten proberen. Normaal gesproken gebruik ik een ander programma om te verscherpen, maar met de verscherpingsfunctie van Picasa 3 is helemaal niets mis. Werkt prima.
 • Hallo ReneD70, ben er ondertussen achter gekomen, dat de verscherpingsfunktie inderdaad wel werkt, maar anders.
  Je moet de shift-toets ingedrukt houden. Wat omslachtiger, maar het zal wel wennen.
  Welk programma gebruik jij trouwens om te verscherpen? Is dat een specifiek programma, of onderdeel van een totaal-programma?
 • shift-toets ingedrukt houden????? Dat is nieuw voor mij. Hoeft bij mij trouwens ook niet.

  Ik gebruik de verscherp functie van BDsizer. Is een programma om mijn foto's te verkleinen.
 • Ja, dat shift toets was voor mij ook opeens nieuw. Kon aanvankelijk zo de verscherpfunktie gebruiken, de schuif stond dan rechts van het midden. Maar van het ene op het andere moment stond deze schuif ver naar links van het midden en toen was het gedaan met de scherpstelfunktie. Als ik echter de shift-toets indruk, dan komt de schuif weer op de positie rechts van het midden en werkt deze funktie.
  Info opgehaald van forum Picasa, probleem schijnt vaker voor te komen.
 • heb je HIER wat aan?
 • Dank f.j. voor de links.
  Een oudere versie Picasa 2 had ik ook al opgehaald en na installatie de optie upgrades uitgeschakeld.
  Echter na herstart werd Picasa toch bijgewerkt naar Picasa 3. Dat was het euvel waar ik steeds tegenaan liep.
  Maar hier staan meerdere versies 2, het proberen altijd waard!
 • Ik heb al die Google troep eraf gegooid. Ik vertrouw dat bedrijf voor geen meter. Ik heb ooit die Google bar eens gehad maar er draaiden allerlei vage Services mee.
 • De Picasa 2.2 2820 doet het dus wel, d.w.z. start niet ongevraagd de update op naar Picasa 3. Ik ben er blij mee.
  De Google bar heb ik sowieso niet mee ginstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.