Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word 2003 voert geen spellingscontrole uit

derkdejong
4 antwoorden
  • In een Word 2003 bestand van ongeveer 580 pagina's heb ik alles aangevinkt om een automatische spellingscontrole uit te laten voeren (rode streepjes onder "foutieve" woorden). Helaas voert het programma dit niet uit. Enige mogelijkheid om zelf de spellingscontrole uit te voeren via "Exta" > "spellingsconrole-gramaticacontrole". Hoe kan ik dit oplossen?
  • als je alle vinkjes hebt aanstaan op tabblad spelling en grammatica achter extra - opties in word 2003, krijg je juist geen spelfouten te zien…
    (tweede van boven)

    overigens: met 580 bladzijden raak je aan de grenzen van word….. er zijn je al voorgegaan met verminkte docs van minder omvang.
    dus: zorg voor goeie backup!
  • Ik wist niet dat Word 2003 een beperking had in het aantal bladzijden per document. Waar kan ik deze informatie vinden? Hebben de laatste versie Word 2007 en bijvoorbeeld Word Perfect deze beperking ook?
  • Nou Derk, het is toch niet zo raar als ik vraag wat dan de beperkingen zijn van Word? Ik kan nergens iets vinden waar dit uit blijkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.