Vraag & Antwoord

Anders (software)

De extensie .sty

Anoniem
Margreet57
9 antwoorden
 • Hallo medemensen,
  Ik heb een keyboard gekocht(tweedehands) en daar zit een flopydrive in die muziekbestanden afspeelt met de instrumenten die in dat keyboard zitten. Nou dacht ik: laat ik es een midi-filetje op een floppy zetten en kijken offie um leest. Blijkt dattie alleen maar bestanden leest met de extensie .sty. De SwitchConverter die ik heb kan helaas geen midibestanden omvormen tot .sty(die mogelijkheid zit er niet in).
  Wat mijn vraag is: wat betekent de extensie . sty en weet iemand van jullie misschien een converter waarmee je midibestanden om kan vormen tot . sty??
  Dit is het keyboard:
  [img:9f1bfee480]http://i229.photobucket.com/albums/ee267/Margreet_2007/DSC01393.jpg[/img:9f1bfee480]
  Groetenissen,
  Margreet.
 • Als je [i:bf6b832dc2]extensie .sty[/i:bf6b832dc2] in google tikt dan vind je vast wel iets.

  Nog niet geprobeerd zeker? En het is zo makkelijk.

  Succes.
 • We zullen Margreet ff helpen:

  http://filext.com/file-extension/sty (geeft je de programma's en aanklikbare programma-namen )
 • Okee, bedankt voor de antwoorden, ik zal alles es nalezen, :)
 • succes Margreet !
 • Thanx :)
 • Maar zo te zien is dit een Yamaha psr 640, en die kan prima midi afspelen. "sty" heeft misschien iets te maken met de userstyles, die je ook kunt opnemen.

  Ik zie op je foto dat je een gebruiksaanwijzing hebt en ik geloof dat die openstaat op pagina 71. Blader eens door naar pagina 76,"song afspelen". Als je keyboard niet automatisch naar song-mode overgaat als je er een diskette insteekt moet je een keer op de song-knop drukken.
 • Klopt als een zwerende vinger Jan. Maar hoe weet je dat bepaalde dingen op bepaalde bladzijdes staan? Heb je zelf ook zo'n keyboard?(of gehad misschien?) Ben jij ook muziekliefhebber net als ik?
  Maar anywway, thanx voor de info! :)
  Groetenissen,
  Margreet.
 • Nee Marleen, ik heb geen keyboard. Ik houd wel van muziek en werk soms met muziekprogramma's om partituren en soms ook midibestanden te maken voor een koor waar ik lid van ben. Omdat ik dacht (en nog denk) dat vrijwel ieder behoorlijk keyboard midibestanden kan afspelen viel jouw vraag me op. Sty-bestanden? Op de foto zag ik welk keyboard het was. "Yamaha psr 640 manual" intikken in google leverde al bij de tweede hit de gebruiksaanwijzing op, en inderdaad, midi is af te spelen.

  Soms wil ik gewoon weten hoe iets in elkaar zit.

  Veel plezier met je keyboard.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.