Vraag & Antwoord

Anders (software)

Alternatief Winamp +WindowsMediaPlayer

Anoniem
Lord Wodan
2 antwoorden
 • [b:30a16bb714]Edit: Ik heb net ontdekt dat WMP 11 (uit windows 7) wél omgaat met mijn muziek zoals ik dat wil, dus deze post kan in principe weg (tenzij jullie meteen beginnen te schreeuwen dat ik een andere player moet).[/b:30a16bb714]
  Hey
  Ik werd een tijdje geleden zo verschrikkelijk zat hoe Windows Media Player altijd de neiging had mijn gehele 'mijn muziek' map te scannen voor de library ipv de map die ik wou, dat ik Winamp had geïnstalleerd. Dit programma werkt voor mij perfect. Echter, Windows 7 heeft een uiterst handige manier waarop vensters geresized en gesleept kunnen worden, maar dat werkt niet op programma's die geen 'standaard' menubalk (die balk met het icoontje, minimaliseer/resize/close knoppen) hebben (winamp heeft skins). Nu wil ik dus een mediaplayer met deze eisen:
  -'Standaard' menubalk
  -Alleen mappen scannen die ík wil
  -Makkelijke selectie dmv Artiest>Album[>nummer]
  Even googlen levert wel wat op, maar ik heb liever niet alle spyware die meekomt met installaties, en gezien de gemiddelde mens muziek luistert, kan ik me zo voorstellen dat jullie wel een speler kunnen aanraden.

  Alvast bedankt!
 • Wat vind je van iTunes?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.