Vraag & Antwoord

Anders (software)

Verschil Emule en Emule plus?

3 antwoorden
  • Ik zag op de [url=http://www.emule.com/nl/]Emule-site[/url] dat er twee versies zijn, waarbij me het niet direct duidelijk welke het best te gebuiken is. Iemand een advies?
  • Wel er staat dit: [quote:381e702506]Deze versie 1.2b kan grote bestanden aan (tot 512 GB), kan de serverlijst van andere servers en clients updaten, biedt een preview van gecodeerde RAR-bestanden en kan bestandsauthorisaties standaard configureren. Daarnaast worden veel andere kleine veranderingen aangeboden en zijn veel kleine fouten opgelost.[/quote:381e702506] Gebruik je dat ooit? Neen, laat dan maar. Pas op: Emule haalt vaak (extreem) veel virussen binnen....
  • [quote:68735d87a4="andre@home"] Pas op: Emule haalt vaak (extreem) veel virussen binnen....[/quote:68735d87a4] Dat geldt voor vrijwel elk p2p-programma waarbij je via de zoekfunctie je downloads kiest en is niet zo zeer de Emule-client aan te rekenen. Gewoon je emule-links van een betrouwbare community-site afhalen, gebruik Emule zo al jaren en nog never een virus binnengehaald.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.