Vraag & Antwoord

Anders (software)

pictogrammen op bureaublad

Anoniem
polderbaan
2 antwoorden
  • Windows XP sp3.
    Ik heb als gebruiker veel pictogrammen op mijn bureaublad, gerangschikt in voor mij handige groepen. Recent zijn deze pictogrammen een paar keer helemaal door elkaar gehusseld. Het kostte even tijd om te ontdekken wat de oorzaak was: mijn systeem kent twee gebruikers. Als ik mij afmeld en de andere gebruiker meldt zich aan en weer af, is er niets aan de hand. Maar als ik me niet afmeld, maar als gebruiker gewoon actief blijf en de andere gebruiker zich aanmeld en weer afmeld, is daarna mijn bureaublad een puinhoop. De andere gebruiker heeft overigens maar een beperkt aantal pictogrammen in een willekeurig rangschikking op het bureaublad.
    Dit wetende is het probleem natuurlijk makkelijk te voorkomen, maar weet iemand wat hiervan de oorzaak kan zijn. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt en heb al jarenlang twee gebruikers op mijn systeem.
  • zo af en toe gebruik ik dit om de zaak weer terug te zetten. Zo af en toe wordt het door elkaar gehusseld, zonder dat ik weet hoe het komt.Misschien helpt het wat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.