Vraag & Antwoord

Anders (software)

Lavasoft, AdAware Free

Anoniem
lion
2 antwoorden
 • Ik had altijd nog een hoge pet op van AdAware (althans de Free version) van Lavasoft, maar geloof dat ik 'm niet meer zo waardeer als vroeger.
  Die AV Edition was al een draak, maar men heeft nu weer wat nieuws op de plank liggen, blijkbaar. Maar ja, een gegeven paard moet men niet in de bek zien, dus……

  Wat ik echter wel vreemd vind is het volgende:
  De algemene AdAware (.com) website van Lavasoft geeft zonder poespas een free download naar Ad-Aware Free (wel een forse jongen van 72 Mb overigens!), maar de .nl website van Lavasoft laat heel wat anders zien. Via de indexpagina kom ik op een subpagina waar ik eveneens een Free version kan downloaden, maar dan wel na invullen van je naam en [u:3b03961b15]e-mail adres[/u:3b03961b15]!! Om in de toekomst getracteerd te worden op reclame van hun eigen producten; hoezo: spam…?
  Los hiervan staat er duidelijk vermeld: "[b:3b03961b15][u:3b03961b15]Gratis testen[/u:3b03961b15][/b:3b03961b15]"….! Hoezo dan "Free"…. :roll: :roll: :roll:

  Weet iemand van jullie wat nou het verschil is tussen de ene download en de andere? En….: als het inderdaad om hetzelfde product gaat, waarom dan bij de een wel verplicht gegevens achterlaten en bij de andere niet? En waarom bij de een "Gratis testen" en wordt hierover bij de ander geen woord gerept…? :roll:
  Als er iemnand is die meer weet, dan hoor ik het graag!!
 • Ik zou me er niet druk over maken, mbam is beter en ook gratis.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.