Vraag & Antwoord

Anders (software)

een aantal verschillende problemen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo mensen,
  ik heb een probleem.
  als ik bijv. soldier of fortune 2 aan het spelen ben, dan zie ik af en toe het laadscherm voor een luttele seconde in mn beeld verschijnen.
  of als ik Silkroad aan het spelen ben, dan zie ik soms voor héél even mijn achtergrond.


  nog een ander probleem is dat je bij silkroad in moet loggen(wat niet snel gaat) dus ik vaak switch tussen bepaalde dingen. dan soms kan ik niet meer switchen van het silkroad laadscherm en de rest waar ik mee bezig ben. moet ik het weer afsluiten.

  nog een ander probleem ( sorry people :$)
  is dat als ik op msn zit, met mensen aan het praten ben soms de gesprekken verwijderen, of niet in beeld komen als iemand iets stuurt!

  wie kan mij helpen!

  mvg,  Excuseer mij voor het posten in de foute gedeelte van het forum :oops:

  *ik gebruik windows 7 ultimate*
 • Voor de eerste twee problemen geef je niet voldoende informatie over jouw om aantal mogelijkheden (die oorzaak kunnen zijn) te beperken."Ik gebruik windows 7 ultimate" is niet voldoende. Is dat iets dat je alleen met deze windows meemaakt, of wat eigenlijk? Draaide je die applicaties probleemloos op een andere PC met andere windows? Denk je dat uw platform (hardware en windows) voldoen aan de eisen van die applicaties?


  Je zegt: [b:62012279ad]is dat als ik op msn zit, met mensen aan het praten ben soms de gesprekken verwijderen, of niet in beeld komen als iemand iets stuurt! [/b:62012279ad]
  Ik begrijp jouw vraag niet echt, maar als ik er iets van begrepen heb dan moet ik zeggen dat je jouw msn altijd kunt instellen om de geschiedenis van je gesprekken niet te bewaren, en deze niet te weergeven ..

  Su6
 • Je vraagstelling is idd niet erg duidelijk, maar ik denk dat ik je misschien kan helpen.
  [quote:a62996af3d]nog een ander probleem is dat je bij silkroad in moet loggen(wat niet snel gaat) dus ik vaak switch tussen bepaalde dingen. dan soms kan ik niet meer switchen van het silkroad laadscherm en de rest waar ik mee bezig ben. moet ik het weer afsluiten. [/quote:a62996af3d]
  Silkroad is een groot online spel (als ik het goed heb), dus dat vraagt veel van je PC. Als je dan gaat schakelen kan het even duren. Ikzelf heb dat ook wel eens met andere spellen, dan moet je even wachten.

  Een andere oplossing is om je computer automatisch aan te zetten en je dan automatisch te laten inloggen door bijv. een bot ofzo. Maar dat weet ik allemaal niet precies en zou je op moeten zoeken.
  [quote:a62996af3d]nog een ander probleem ( sorry people :$)
  is dat als ik op msn zit, met mensen aan het praten ben soms de gesprekken verwijderen, of niet in beeld komen als iemand iets stuurt! [/quote:a62996af3d]
  Ik denk dat je bedoelt dat als je een gesprek hebt met iemand op msn, en je gaat even iets anders doen en de persoon waarmee je praat reageert, je dat niet op je beeldscherm ziet verschijnen.

  De hele simpele reden zou kunnen zijn dat je in windows 7 msn in een (hoe heet dat) pictogram in je taakbalk hebt staan, en dat als hij niet open staat je het niet te zien krijgt, maar als niet-windows 7-gebruiker is dat wat moeilijker te bepalen.


  Het is idd wel belangrijk om te weten of je deze problemen ook al had voordat je 7 installeerde, want anders kan het een hele andere oorzaak hebben.

  Veel succes alvast, en probeer misschien je vragen wat duidelijker te formuleren.

  fijne vakantie! (als je die nog hebt) :wink:
 • mijn pc moet het allemaal makkelijk aankunnen.
  toen ik terug kwam van mijn vader is het eigenlijk begonnen. (afgelopen woensdag).
  op windows xp is het altijd gewoon allemaal goed gegaan dus het ligt echt aan windows 7.

  over msn,
  nee het is gewoon dan echt weg, ik moet een nieuw gesprek met diegene opstarten om weer verder te kunnen praten.
  ook daar heb ik nooit problemen mee gehad.
  ook komt er ineens een msn scherm in mijn beeld, zonder dat ik daar om gevraagd heb, of diegene een buzzer heeft gestuurd.
  maar gelukkig kan ik de installatie cd lenen, dus ik ga het maar opnieuw installeren.
  dus ik laat het hier maar bij, iniedergeval bedankt voor de reactie's!
 • Ik denk dat meneer Microsoft wil hebben dat je een legitieme versie gaat aanschaffen, of denk ik dan erg vervelend?

  Mijn RC1 versie geeft af en toe ook rare dingen..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.