Vraag & Antwoord

Anders (software)

FAT bestand herstellen

4 antwoorden
  • Vroeger (met DOS denk ik) kon je een per ongeluk gewist bestand (de naam ervan was dan in de FAT verwijderd) terughalen via een DOS(?) commando. Mij is nu zoiets overkomen met een FAT bestand, maar ik weet het DOS commando niet meer, laat staan om het juist uit te voeren.
  • http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=undelete&btnG=Google+zoeken&meta=&aq=f&oq=undelete&fp=a1b73c177a8ef3f8
  • Dank voor je advies Andre. Ik heb het prog File Recover geïnstalleerd en het vond mijn verloren bestand. Toen ik het wilde terugzetten moest ik registreren en bijna ¤ 50 betalen. Dat is mij veel te veel. Ik vind het belachelijk dat je pas op het laatste moment de boodschap krijgt dat het programma niet for free is. De mogelijkheid blijft immers nog steeds bestaan dat het bestand toch niet meer te gebruiken is. Ik ga verder zoeken via je link. Grt Jack
  • Ik heb het progje RECUVA gevonden en geïnstalleerd, gratis en het heeft gedaan wat ik verwachtte. Prima. maar ik kon de file niet openen want hij was beschadigd. Nu nog proberen om dat op te lossen. Stel je voor dat ik ¤ 50.= had betaald en ik kon dan nog niet verder.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.