Vraag & Antwoord

Anders (software)

Rare dingen na gebruik virtual pc

4 antwoorden
  • Er gebeuren rare dingen op mijn notebook na instalatie van Ubuntu 9.10 op mijn virtual pc, het is niet alleen bij ubuntu het is zo met alles wat op virtual pc draait, dus als ik mijn notebook aanzet is het zoals altijd 856mb ram die hij opeet, wat ik ook doe het keert uiteindelijk naar 870/930mb ram, maar na gebruik van virtual pc keert hij altijd terug op 560/512mb ram!! hoe kan dat terwijl allees nog werkt en aanstat de vpc is uit maar allees is het zelfde zoals altijd behavle deze rare weergave van gebruik van de ram, hoe kan dat??
  • Om mee te beginnen wordt Linux officieel niet ondersteund door Virtual PC. Heb je al gecheckt via [url=http://computertotaal.nl/article/801/broncontrole-als-alternatief-voor-taakbeheer.html]Taakbeheer of Broncotrole[/url] wat er precies aan het geheugengebruik veranderd, nadat je Virtual PC hebt afgesloten? Voor Linux als gast-besturingssysteem kun je beter gebruik maken van [url=http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads]VirtualBox.[/url]
  • Hij sluit niks af, en bij virtualbox krijg ik hetzelfde.
  • Ook als je virtualpc geheel verwijdert? Ik vermoed dan toch een ander probleem. Als ik virtualbox/ubuntu start, neemt het geheugengebruik toe met ongeveer 300MB, wat na afsluiten gewoon weer wordt vrijgegeven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.