Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2007 Enterp. illegaal > Office 2007 Enterp. legaal

Anoniem
kid jansen
4 antwoorden
  • Ik heb een illegale Office 2007 Enterprise UK op m'n laptop geïnstalleerd staan en die wil ik graag omzetten naar een legale versie daarvan. Ik heb namelijk ook een legale licentie van Office 2007 Enterprise UK, die ik van m'n faculteit heb gekregen.

    Hoe kan ik die illegale licentie verwijderen en die legale licentie invoeren, zonder m'n hele office installatie opnieuw te installeren? Als je Office Genuine Advantage installeert, krijg je dan de optie om een nieuwe key in te voeren als je een illegale key hebt?

    (@ Mods: ik neem aan dat deze vraag gewoon mag, aangezien ik geen support vraag voor m'n illegale software, maar juist m'n illegale licentie naar legaal wil omzetten)
  • http://www.mydigitallife.info/2007/01/12/how-to-reset-or-change-microsoft-office-2007-product-license-key-or-volume-license-key-vlk/
  • Alle stappen uitgevoerd, dus ik neem aan dat het dan nu goed is. Het lijkt mij dat dit dus is opgelost, heel erg bedankt. Dat scheelt mij weer een hoop gezeur met Outlook helemaal opnieuw instellen.
  • http://www.microsoft.com/genuine/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.