Vraag & Antwoord

Anders (software)

Windows Live Messenger Smileys

6 antwoorden
  • Hallo, Ik heb sinds 4 dagen problemen met mijn neiuwe WLM, hij wil de emoticons niet meer tonen, Ook de standaard emoticons doen het niet. Ik heb het al geprobeerd te repareren via configuratischerm, en ik heb geprobeerd al een nieuwe te downloaden, maar niets doet het. Kan iemand mij misschien uitleggen hoe ik mijn smileys weer terugkrijg? Ik zou het erg op prijs stellen als ik een goed antwoord krijg. Greetz, Tompecht
  • Kijk eens bij extra dan bij opties en dan bij berichten, staan er een vinkje bij standaard emoticons laten zien en een vinkje bij mijn emoticons laten zien?
  • Dat vinkje heb ik al 3 keer gecheckt, ik heb zelfs de messenger opnieuw geinstalleerd en nog steeds hetzelfde probleem... zelfs in mijn naam zie je geen smileys.
  • Probeer anders een keer te scannen op virussen/spyware e.d.
  • Heb ik ook al gedaan... en dat helpt niet.... Intussen heb ik alles van mijn pc van WLM eraf gehaald en er opnieuw opgezet... helpt ook niet...
  • [quote:b9cddd24a5="Tompecht"]Intussen heb ik alles van mijn pc van WLM eraf gehaald en er opnieuw opgezet... helpt ook niet...[/quote:b9cddd24a5] Hoe gedaan? Via Configuratiescherm? Zo ja, kan je het beter eens proberen met [url=http://www.google.be/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.revouninstaller.com%2F&rct=j&q=revo+uninstaller&ei=fE4ES6jBGMKD-Qbf4-CtCA&usg=AFQjCNFnQTypRdfslojVGIx80SdOMrnJxw] Revo Uninstaller[/url] (<< klik!) - is freeware. Vergeet niet van hiermee ook je registerverwijzingen te verwijderen. Nadien met CCleaner nog eens kijken of die nog iets vindt en dàn het er terug opzetten. Al kan ik je geen waarborg geven dat het dan wèl opgelost is, maar niet geschoten is altijd mis toch? (en als het niet blijft lukken, zoals bij mij tot een paar maand geleden de MSN steeds vastliep en niets hielp, kan je nog altijd de freeware Trillian gaan gebruiken. Heb ik ook enkele maanden gedaan tot hij nu plots - bij het toch-maar-nog-een-keer-proberen-te-installen-poging , tot hij het dus plots weer gewoon deed.)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.