Vraag & Antwoord

Anders (software)

geluidprobleem

3 antwoorden
  • Ik heb XP opnieuw geinstalleerd en de C-Media driver voor het geluid erop gezet. Uit de boxen kwam wél geluid maar op de koptelefoon (aansluiting aan de voorkant) niet. In de oude situatie had ik Realtek drivers erop staan die goed werkten. Dus die weer geinstalleerd , resultaat : geluid op de koptelefoon maar niet meer op de boxen !!!!!!!!! Welke instelling vergeet ik ? :(
  • In de realtek driver kun je instellen of de achterste uitgang uitgeschakeld moet worden, als je de koptelefoon aan de voorkant gebruikt. Of doen je boxen zonder koptelefoon ook niks?
  • Het was zo dat als ik de koptelefoonstekker eruit trok dat de boxen automatisch weer geluid gaven en andersom. Nu gebeurt er niks cq het blijft stil. Hoe kan je dat dan instellen bij de driver? Ik heb nu in apparaatbeheer de geluidskaart verwijdert en na opnieuw opstarten vindt de PC nieuwe hardware (uiteraard) en installeerd dat. Als ik nu weer kies voor C-media (configuratiescherm/geluiden en audioapparaten / audio) heb ik weer geluid op de boxen maar weer niet op de koptelefoon. :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.