Vraag & Antwoord

Anders (software)

Picasa 2 opent ongevraagd

Anoniem
Jank
5 antwoorden
 • Zodra ik een cd-r met mp3 bestanden en afbeeldingen in de speler stop, opent Picasa 2 zich en toont de aanwezige afbeeldingen.
  Als ik af wil sluiten, vraagt Picasa, of ik al dan niet de afbeeldingen wil importeren.
  Het enige, dat ik wil, is dat Picasa zich helemaal niet opent. :evil: Maar een optie hiervoor, danwel in Picasa zelf, danwel ergens in verkenner, mapopties o.i.d. kan ik dus niet vinden.
  Weet iemand hoe ik in dit geval Picasa gesloten kan houden?
 • [quote:f7cadd3248="Jank"]Het enige, dat ik wil, is dat Picasa zich helemaal niet opent. Maar een optie hiervoor, danwel in Picasa zelf, danwel ergens in verkenner, mapopties o.i.d. kan ik dus niet vinden. [/quote:f7cadd3248] Het lijkt anders wel dat MP3 bestanden zijn gekoppeld aan Picasa. Dus ook al had je mapopties al gecheckt, check voor alle zekerheid deze hyperlink Change the Default Program for a Specific File Extension in Windows XP.
 • Helaas Jolo, de MP3 bestanden zijn niet gekopppeld aan Picasa. Heb jouw link gevolgd en JPEG aan Infraview gekoppeld.
  De schijf met MP3 bestanden erin gedaan, waar ook in JPEG hoezen op staan. Et voila, Picasa opent zich weer op basis van de JPEG bestanden.
  En als ik wil afsluiten wordt er gevraagd, of ik de afbeeldingen wil importeren. Onder W2000 kende ik dit probleem niet, wel nu onder XP.
 • Hm, tweede poging dan. Check op de Picasa Help hyperlink deze Standaardwaarden importeren: Het standaard programma voor importeren instellen.
 • Picasa de-install en opnieuw (versie 3) installeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.