Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2003 Activeren

Anoniem
f.j.stols
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb office 2003. Elke keer als ik een office programma start (meestal bij Word) krijg ik een bericht:


  Ik krijg het elke keer als ik de pc start en daarna office start. Ik heb al een keer office laten repareren door de office cd.
  Ik heb ook al office helemaal van mijn pc verwijderd en daarna opnieuw geinstalleerd. Een paar dagen ging het goed, tot vandaag (18 november 2009).

  Ik heb een legale versie met licentie.

  Weet iemand hier een oplossing voor?

  Christiaan
 • Als je office 2003 installeert dan moet je toch een code invoeren die je met je officiëlle cd hebt gekregen.
  Die code bestaat uit 5 blokken van hoofdletters en cijfers, heb je dat gedaan? Normaal krijg je daarna geen vragen meer al je een office programma start.
 • [quote:14d846a6b8="gertcor"]Als je office 2003 installeert dan moet je toch een code invoeren die je met je officiëlle cd hebt gekregen.
  Die code bestaat uit 5 blokken van hoofdletters en cijfers, heb je dat gedaan? Normaal krijg je daarna geen vragen meer al je een office programma start.[/quote:14d846a6b8]

  Ja, dat heb ik gedaan toen ik office installeerden. Ik heb office 2003 meer dan 2 jaar op de pc staan. Ineens gaf hij dat bericht. Ik krijg dan een hele tekst met uitleg hoe ik office moet installeren. Ik kan dan kiezen uit 'meer informatie' of ' help mij herinneren'.
  Ik ga dan naar help en ga naar product activeren en dan krijg ik een bericht met 'product is al geactiveerd.

  Dit is het bericht die ik kreeg (was vergeten om die erbij te zetten) :?

  Dit exemplaar van Microsoft Office is niet geactiveerd.
  Excuses voor deze onderbreking. Microsoft Office moet worden geactiveerd voordat het validatieproces kan bepalen of Office legitiem is. Met een legitiem exemplaar van Office bent u beschermd tegen problemen die mogelijk voorkomen in niet-legitieme exemplaren. Klik op Meer informatie op het web bij het activeren van Office.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.