Vraag & Antwoord

Anders (software)

Wipe bestand

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben geen ervaren pc-gebruiker en heb met 1 of ander bestand iets met mijn bestanden op mijn computer gewist. Nadat ik een programma via internet heb gestart kan ik niet meer bij mijn bestanden komen, wel staat er een bestand met de naam wipe (geen extentie) met een grootte van 5.542.080 gig aan gegevens. hoe kan ik deze weer zichtbaar maken zodat ik mijn foto's weer kan bekijken. Ook heb ik alles weer opniew moeten installeren want na afsluiten startte mijn computer niet meer op. Heb de c-schijf weer een nieuwe partitie gegeven. Help oh help.

  Alvast hartelijk bedankt voor eventuele hulp.

  Groetjes Phons.
 • Zou een virus of iets dergelijks kunnen zijn, ik weet dat er op het Beveiliging & Privacy onderdeel op het forum veel gebruik wordt gemaakt van MBAM en HijackThis. Maar daar kan ik je niet echt mee helpen.

  Ik heb gevraagd of je topic niet beter naar Beveiliging & Privacy verplaatst kan worden.
 • 'k wil je niet ontmoedigen, maar ik vrees dat jij je foto's kan vergeten… Ik hoop dat ik fout zit.

  Onthoud voor de toekomst dit: belangrijke bestanden bewaar je NOOIT alleen maar op één schijf, op één partitie, op één stick, op één… !

  Minstens op twee plaatsen bewaren (en best zelfs op drie).

  Dingen kunnen nu eenmaal stuk gaan of beschadigd worden.
 • kan je er niet achter komen (via geschiedenis misschien) welk programma je hebt laten draaien? in het voor jou gunstigste geval creëerde het programma een terugdraaibestand….. maar daar kom je alleen maar achter als je de naam van het programma kent.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.