Vraag & Antwoord

Anders (software)

Map HTTrack-bestanden wordt slechts gedeeltelijk gecopieerd

Anoniem
Henk Meerwijk
5 antwoorden
 • Ik heb een heel internet-forum gecopieerd naar mijn harde schijf met www.httrack.com Het betreft meerdere GB's. Nu probeer ik die hele map met HTTrack-bestanden vervolgens in één keer te copiëren naar een USB-stick van ruim voldoende grootte. Dat doe ik via Windows XP.

  Maar daarbij wordt slechts ongeveer een kwart van die map gecopieerd van mijn harde schijf naar mijn USB-stick. En dan wordt de copieeractie afgesloten. Hoe kan ik dat oplossen?
 • Is de USB stick geformateerd naar FAT of FAT32 of NTFS?
 • [quote:a21ccdd098="boodhaa"]Is de USB stick geformateerd naar FAT of FAT32 of NTFS?[/quote:a21ccdd098]Hoi Boodhaa,

  Dat weet ik niet. Hoe kan ik dat zien? Op de verpakking van die USB-stick staat:
  "Sandisk Cruzer USB 2.0 flash Drive, 8 GB, SDCZ36-008G-E11".

  Op de website van Sandisk heet deze stick:
  "SanDisk® Cruzer® 8 GB USB-flashstation".

  Dit is hem:
  http://www.sandisk.nl/Products/Item%282765%29-SDCZ36-008G-E11-SanDisk_Cruzer_8_GB_USBflashstation.aspx
 • Na een deel van de bestanden te hebben gecopieerd van mijn HD naar de bovengenoemde USB-stick, gaf de computer de volgende melding:"Fout bij het copiëren van bestand of map: Kan viewtopic8ee6 niet copiëren. Kan de map of het bestand niet maken."

  Daarop klikte ik op "Ok" onder die melding, om dat menu weg te krijgen en daana stopte het copiëren. Ik heb daarbij dus niet aangeklikt dat het copiëren moet stoppen. Dat bestand viewtopic8ee6 is vermoedelijk één van de discussies van het forum dat ik wil copiëren.
 • [quote:4d24d58e93="boodhaa"]Is de USB stick geformateerd naar FAT of FAT32 of NTFS?[/quote:4d24d58e93]Ik klik in Windows XP in menu "Deze Computer" met rechter muisknop op de drive waar deze USB-stick inzit. Dan klik ik op "Eigenschappen". Daar staat: "Bestandssysteem FAT32".

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.