Vraag & Antwoord

Anders (software)

in verkenner bestanden toevoegen en iTunes synchroniseren?

Anoniem
Perlan
2 antwoorden
  • Ik heb mijn muziekbestanden in Windows Verkenner in verschillende mappen geordend. Ik heb de map muziek en in de map staan de mappen us, nl enz. In desbetreffende mappen staan weer verschillende mappen zoals volledige cd's en losse nummers.
    Ik heb regelmatig nieuwe muziek bestanden en die ik dan weer keurig in de verschillende mappen organiseer. Dit doe ik via de Windows Verkenner.
    In iTunes heb ik de bibliotheek aangemaakt en heb de map muziek aangegeven als bron. De overige mappen worden dan keurig gesynchroniseerd. Mijn probleem ontstaat wanneer ik verschillende bestanden en/of mappen met muziek in de verkenner toevoeg, maar dan wil ik ook dat deze bestanden ook in iTunes automatisch worden geladen. Moet ik dan iedere keer als ik mp3 toevoeg in Windows Verkenner in iTunes de bibliotheek opnieuw aanmaken? In iTunes bestand toevoegen werkt niet echt omdat het meerdere bestanden zijn en nieuwe mappen toevoegen ook niet compleet omdat deze in allerlei verschillende mappen worden geplaatst. Begrijpen jullie het nog een beetje?
  • ik heb hetzelfde probleem en omdat je zelf de bestanden ordent doet itunes dat niet voor je.
    Bij nieuwe muziek onhoud ik waar het staat. Ik voeg dan de nieuwe map toe aan itunes bibliotheek. Ik doe dat niet altijd. Af en toe delete ik de itunes bibliotheek en laad alles in 1 keer inlezen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.