Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan Adobe Acrobat niet installeren.

Anoniem
John Wessel
4 antwoorden
  • Ik heb de proefversie van Adobe Acrobat 9 gedownload en wil het programma installeren i.v.m. de Adobe pdf-writer die in Adobe Exchange zit. Dat installeren lukt echter van geen kant. Tegen het eind van de installatieprocedure krijg ik de melding: Error 1406. Could not write value to key\AcroExch.XDPDoc\shell\open\command. Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel. Ik heb geen idee wat er bedoeld wordt met zowel het "verify"-gedeelte als het "contact"-gedeelte. De oplossing die ik van Adobe heb gekregen (http://kb2adobe.com/cps/404/kb404622.html), leidt tot niets. Wie kan mij helpen?
  • wellicht Foxit reader installeren (veel lichter, en doet globaal hetzelfde)
  • Het gaat volgens mij niet om de reader. Foxit heeft ook wel een editor, maar die kan veel minder dan acrobat.
  • [quote:7999567827="John Wessel"]Error 1406 (..) http://kb2adobe.com/cps/404/kb404622.html [/quote:7999567827] Die hyperlink doet het niet bij mij. Bedoel je deze http://kb2.adobe.com/cps/329/329137.html Zou je verder nog kunnen vermelden welke Windows versie en Service Pack je draait?

    Wat de alternatieve applicaties betreft. f.j.stols noemde er al één. Maar je zou ook nog even kunnen kijken in deze hyperlink PDF Editing & Creation: 50+ open source/free alternatives to Adobe Acrobat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.