Vraag & Antwoord

Anders (software)

webbrowser

Anoniem
Dinges24
5 antwoorden
 • Was niet meer helemaal tevreden met Internet explorer en heb verschillende andere browsers geprobeerd. Wat mij opvalt is dat bij al deze browsers de inhoud moeilijk te lezen is. Om preciezer te zijn, de letters zijn in tegenstelling tot Internet explorer niet zo strak. Ongeveer zoals een foto eruit ziet als je die te veel hebt vergroot.

  Heb het geprobeerd met andere lettertypes en andere tekensets, maar dit allemaal zonder resultaat. Is er een manier om dit toch voor elkaar te krijgen? Google chrome b.v. is lekker snel, maar het lezen van tekst is voor mij te vermoeiend en de reden om toch weer terug te gaan naar Internet explorer.
 • Heb je cleartype aanstaan? Anders zou ik eens naar de tekstcodering kijken, misschien naar UTF-8 of juist standaard.

  Ik kan trouwens safari erg aanraden. De snelste, veilig, en persoonlijk vind ik hem ook mooier dan chrome…
 • Heb Safari geinstalleerd en het ziet er meteen al goed uit. Met jouw andere tips kan ik het misschien nog verder verfijnen, maar zoals het nu is vind ik het al prima.

  Dacht trouwens dat Safari alleen voor Apple bedoeld was, zoals gewoonlijk weer te snel gebladerd. Een van de nadelen van het internet, te veel informatie en helaas ook te veel foute informatie. Het is een hele klus om de juiste informatie te vinden, maar gelukkig is daar het forum, dit maakt het computerleven een stuk overzichtelijker.

  Bedankt voor de tip
 • Graag gedaan. Tevreden nu dus?

  Gelukkig nieuwjaar alvast! :wink:
 • Opera is ook een snelle en veilige browser je kunt ook widgets installeren zodat het internetten stukje makkelijker word. Als je echt een slome internet hebt kun je Opera 10 Turbo aan zetten opera maakt dan het kwaliteit van de afbeeldingen stukje minder maar je internet word wel sneller (doe dit alleen als je internet echt sloom is)

  Groetjes Tjeckit

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.