Vraag & Antwoord

Anders (software)

Is Microsoft Office 2010 tijdelijk gratis?

Anoniem
alfa6591
7 antwoorden
 • Microsoft Office 2010 is sinds kort verkrijgbaar als gratis beta-versie, waarbij bestanden minder veilig lijken te zijn dan bij een normale versie van Office. Dat blijkt uit de waarschuwingen van Microsoft daarover.

  Komt er in 2010 ook een gratis normale versie uit van MS Office 2010, die blijvend gratis is? Of is een eventuele gratis normale versie van Office 2010 slechts tijdelijk gratis? Het gaat me hierbij eigenlijk alleen om Word 2010.
 • [quote:42fd7d9aca="Henk Meerwijk"] Of is een eventuele gratis versie van Office 2010 slechts tijdelijk gratis?[/quote:42fd7d9aca]Reken maar hier op… anders kunnen ze de tent wel sluiten… (voor dat deel)…
 • Ik lees hierover op internet tegenstrijdige berichten.
 • Office 2010 is momenteel in een publiek beta stadium, wat wil zeggen dat het nog steeds een proefversie is van Office, maar dat deze vrij te downloaden is bij Microsoft. Waarschijnlijk is deze versie te downloaden en te gebruiken tot (kort na) de release datum van Office 2010.

  Verhalen over het feit dat bestanden onveiliger zouden zijn, zijn onzin. Het zijn namelijk dezelfde bestanden als de bestanden uit Office 2007.
 • Over Sinterklaas bestaan ook tegenstrijdige berichten dat hij echt bestaat…. :oops:
  Gratis heeft een prijs: dus ik denk niet dat Office 2010 gratis wordt.
 • Er komt een gratis versie van office, maar die is sterk beperkt in mogelijkheden. Beta's zijn bij microsoft meestal gratis te gebruiken.
 • De gratis versie wordt ook nog eens een online variant zo schijnt het. Als concurrent voor Google Apps. Maar afgeslankte gratis offline versie, reken daar maar niet op.
  Ik heb een tijdje terug wel iets gelezen over een goedkope versie die Works moet gaan opvolgen maar weet niet meer waar ik dat gezien heb en zullen wel geruchten geweest zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.