Vraag & Antwoord

Anders (software)

Certificaat vraag

5 antwoorden
  • Hallo Allemaal Na veel vallen en opstaan heb ik eindelijk een verbinding met de Pop -Server van Tele2, door de SSL in te schakelen. Nu krijg ik aldoor de volgende foutmelding: [b:8390135c1e]Op de Server waarmee U verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt, dat niet kan worden gecontroleerd. De principal-naam van het doel is onjuist[/b:8390135c1e] Hoe kom ik aan het juiste Certificaat? Mvg Jan Filarski :roll:
  • Een SSL certificaat is in veel gevallen gebonden aan een hostnaam (tenzij een wildcard certificaat wordt gebruikt). Als je deze foutmelding krijgt wil dat zeggen dat de hostnaam die de client (jij dus) gebruikt om verbinding met de server te maken, niet overeen komt met de hostnaam die in het certificaat gecodeerd zit. Jij kan zelf niet zorgen voor een ander certificaat, Tele2 zal dus een ander certificaat moeten gebruiken, of jou de juiste hostnaam verschaffen.
  • Is opgelost
  • [quote:b2f380048e="j.filarski"]Is opgelost[/quote:b2f380048e] Wellicht handig om te vertellen hoe het is opgelost... dan hebben anderen er ook nog wat aan.
  • Hallo Leo5 Toen ik de verificatie voor inkomende Post [b:2faf4b18e4]uitzette[/b:2faf4b18e4] bleek de email gewoon binnen te komen, zonder verder gezeur over over een versleutelde verbinding SSL. Zo zie je maar Mvg Jan Filarski

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.