Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

bij afsluiten opent taakbeheer om toepassingen af te sluiten

iemand85
11 antwoorden
 • hallo,
  een tijdje terug had ik ergens gevraagd wat ik er aan moest doen dat ik als ik mijn computer afsluit na afsluiten aangeklikt te hebben windows zelf nog processen af gaat sluiten. iemand had mij toen iets aangeraden wat ik moest downloaden, dat werkte goed, nu gebeurt het toch nog wel eens dat ik zo'n taakbeheer scherm krijg dat beschikbare netwerken gaat afsluiten. voordat ik op afsluiten klik wacht ik altijd tot ie echt uitgerateld is, dat is het niet, maar er lijkt dus toch iets niet goed. weet iemand hoe je dit oplost? ik heb een dell latitude d600, windows xp,
  Alvast bedankt,
  Groeten,
  LE
 • Je zou eens kunnen denken aan de service UPHClean.
  Dit Microsoft programma nestelt zich als service in je pc en zorgt er voor dat het afsluiten vele malen sneller gaat.
  Google even en je vindt meer dan voldoende info en links waar je het kan downloaden.
 • heb het gedownload, hij gaf een melding: repair or remove, dus blijk baar is het hetzelfde programma als ik de vorige keer had gedownload, maar was er iets mis,
  in ieder geval bedankt,
  Groeten,
  LE
 • Als je bij je services kijkt (start - uitvoeren - services.msc intikken) staat dan User Profile Hive Cleanup op automatisch en is die gestart?
  Staat deze er niet tussen dan is er toch iets fout gegaan bij het installeren van de file UPHClean-Setup.msi
 • ja, het staat er zoals je aangeeft, dank voor de hulp, nu weet ik zeker dat het goed staat.
 • hellaas, niet gelukt, er liep nog een proces, nou heb ik de naam onduidelijk opgeschreven SSMMgr.exe of GGMMgr.exe, volgens mij stond er iets bij van taskmigratie kan dat? ik had updates gedownload die na op afsluiten geklikt te hebben geinstalleerd werden, weet niet of dat er mee te maken heeft?
 • Als je nu ssmmgr.exe eens intikt bij Google dan kom je een heel eind verder.
 • dank, inderdaad, een hoop over te vinden. zo vaak gebruik ik die printer niet, ik vond twee SSMMgr.exe files in windows, daar heb ik er nu 1 van verwijdert, de ander kon niet verwijdert worden, als de printer niet meer werkt of als het probleem zich voor blijft doen laat ik het weer weten,
  Groeten,
  LE
 • andere SSMMgr file ook verwijdert, helaas ging taakbeheer bij het aflsuiten beschikbare netwerken afsluiten, weet je hoe ik dat kan veranderen?
  groeten,
  LE
 • iemand85 ik begrijp je niet helemaal.
  Je hebt de SSMMgr>exe file verwijderd? Naar je prullebak dan kun je hem nog terug halen. (Naam proces is Samsung Status Monitor Manager)
  Dat lijkt me niet echt de bedoeling.
  Indien bij services.msc deze melding op automatisch staat houdt dat in dat deze service automatisch start als je de pc opstart.
  Staat hij op handmatig dan komt hij pas in actie als je via je printersoftware aangeeft dat je de hoeveelheid inkt in de patronen wilt controleren. Staat hij uitgeschakeld dan is die controle niet mogelijk.
  Ik denk dat hij op automatisch stond en je kunt proberen om hem op handmatig te zetten. (rechts klikken en dan eigenschappen) Dan pc uitzetten en weer opstarten en kijken of de service gestart of niet gestart is.
  Heb je ook al een virusscan uitgevoerd? Want de file behoort hier te staan: C:\WINDOWS\Samsung\ComSMMgr\ssmmgr.exe
  Staat hij ook ergens anders dan zou het malware o.i.d. kunnen zijn.
 • was een reactie aan het schrijven, dat duurde toen even, toen bleek het opeens gewoon te werken, en toen vergat ik dat hier te vermelden, maar bij deze toch bedankt voor het antwoord. als het probleem zich nog eens voordoet weet ik waar ik kijken moet,
  groeten,
  LE

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.