Vraag & Antwoord

Anders (software)

windows verkenner reageert niet meer

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik kan sinds een paar dagen niet meer in windows komen, wel via veilige modes met netwerkmogelijkheden, maar daar geeft hij ook steeds de melding dat windwos verkenner het niet meer doet en dat het opnieuw wordt opgestart.
  Ik heb al verscheidene dingen geprobeert met systeemherstel en met ShellExView maar niks heeft geholpen.
  Als ik windows normaal start en mijn wachtwoord invoer geeft hij dus de melding dat windows verkenner niet meer werkt en hij geeft ook andere meldingen dat sommige dingen het niet meer doen, maar als ik dan op fouten opsporen klik, krijg ik een schermpje ervoor dat iets zegt over microsoft visual studio debugging.

  Heef iemand hier een oplossing voor?

  Alvast bedankt,

  Eddie Sprietsma
 • [quote:73f08575b6="eddiesprietsma"]Ik kan sinds een paar dagen niet meer in windows komen, wel via veilige modes met netwerkmogelijkheden, maar daar geeft hij ook steeds de melding dat windwos verkenner het niet meer doet en dat het opnieuw wordt opgestart. [/quote:73f08575b6] Om mee te beginnen zou je kunnen vermelden met welke Windows versie en Service Pack je werkt. En of je de beschikking hebt over een herstel CD/Partitie. Of dat je een gewone Windows installatie CD/DVD hebt.

  Als Windows onlangs nog werkte, dan zou je het terugzetten van een herstelpunt kunnen overwegen. Als het om een merk PC gaat, check je ook nog de website van de fabrikant voor support.
 • Windows opnieuw installeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.