Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Google Chrome

JimBFB
16 antwoorden
 • Is er ergens een Ned. talig forum over Google Chrome. Anders wil ik hier de vraag ook wel stellen. Maar dan wel aan mensen die er al een tijdje mee werken.
 • een ongestelde vraag wordt ook nooit beantwoordt!
 • Hoi

  Dit misschien wat.

  http://www.google.com/support/forum/p/chrome?hl=nl
 • Dat is het [b:c05eb7f6a1]ks[/b:c05eb7f6a1]. Ga daar eens rondneuzen. Niet dat ik zo gek ben op die Chrome maar ik wil het een kans geven vooraleer ik het er eventueel afsmijt. Ze hadden om te beginnen wel een andere naam kunnen kiezen voor hun OS dan dezelfde als die van hun browser.
 • Complete ramp die Chrome. Er zitten op dat Nederlandstalige forum amper een 700-tal leden en mensen die met dezelfde vragen als die van mij al maanden zitten te wachten op antwoord.

  Heel raar ding die browser. Je kan zo goed als totaal niets aan het uiterlijk aanpassen, een beetje zoals die koppigaard van Apple met zijn Safari browser. Die gebruikt ook altijd verschrikkelijk kleine lettertjes in zijn browser en quick time. Niet normaal als je 't mij vraagt.
 • Dus….?

  Je hoeft het toch ook niet te gebruiken? Er zijn weet-ik-hoeveel browsers, kies gewoon degene die jou het beste past. Alleen als je webontwikkelaar bent is het handig om een hele resem aan browsers te installeren om te kunnen testen.

  Chrome is zeker geen heilige graal (ik heb het ook alleen maar voor testdoeleinden geïnstalleerd), maar dit topic vind ik wel erg vreemd…
 • Ik gebruik het af en toe en het doet wat het moet doen: internetpagina's weergeven.
  Lekker simpel, geen overbodige franje: eigenlijk een ideale browser voor ouderen en pc-nitwits.
 • [quote:bea7f5b7da="Ger"]Chrome is zeker geen heilige graal (ik heb het ook alleen maar voor testdoeleinden geïnstalleerd), maar dit topic vind ik wel erg vreemd…[/quote:bea7f5b7da]Er is niets vreemds aan dit topic. Een poster (ik) die al jaren andere browsers gebruikt wil graag in dit forum te weten komen of er anderen op dit forum ook ervaringen hebben met de Google Chrome browser.
 • [quote:9a0ba13c4e="JimBFB"]Een poster (ik) die al jaren andere browsers gebruikt wil graag in dit forum te weten komen of er anderen op dit forum ook ervaringen hebben met de Google Chrome browser.[/quote:9a0ba13c4e]Dat is het eerste keer in dit topic dat je dat zegt. ;)
 • [quote:da105a5efb="Frits Raaf"]Ik gebruik het af en toe en het doet wat het moet doen: internetpagina's weergeven.
  Lekker simpel, geen overbodige franje: eigenlijk een ideale browser voor ouderen en pc-nitwits.[/quote:da105a5efb]Vermits jij het af en toe gebruikt is mijn vraag of jij het niet oervervelend vind dat die tabs bovenaan zitten ? Misschien heb ik te lang de enige goede browser gebruikt die op de markt is nl. FF en zit die gewoonte bij mij te diep ingeworteld.

  Een van de redenen dat ik meer dan een browser gebruik is dat ik nl. de gewoonte heb om browsers af te sluiten terwijl ik een en ander aan het DL'en ben. Belangrijke DL's laat ik in het vervolg dan in een andere browser gebeuren.
 • Nee hoor, aan die tabs boven de menubalk wen je snel.
  Overigens ben ik sinds jaar en dag fervent Firefox gebruiker (en daarvoor sinds 1996 oervader Netscape). Vooral de uitbreiding met diverse addons bevallen (FireFTP!) bevallen me heel goed.
 • Ik ben al lang een tevreden gebruiker van Chrome en dit vooral omdat die browser op mijn computer VEEL sneller is dan Firefox.
  JimBFB, ik neem aan dat je met de tabs bovenaan de bladwijzerbalk bedoelt, waarop je (favoriete) webpagina's kunt vastleggen. Wel, bij mij staat die balk helemaal vol, want ik vind het gebruik daarvan erg praktisch: websites die je veel gebruikt zijn met 1 muisklik bereikbaar. Maar als jij die balk liever niet gebruikt: je kunt hem verbergen door rechtsboven op de sleutel te klikken en het vinkje weg te halen bij "Bladwijzerbalk altijd weergeven". Firefox heeft trouwens ook al lang zo'n bladwijzerbalk (en naar ik meen IE ook).
 • Sinds het begin gebruikte ik Chrome omdat het gewoon veel sneller was op mijn zwakke computertje. Maar nu gebruik ik Opera, omdat dat nu weer sneller is.
 • Chrome is in de basis sneller, maar als je veel tabs tegelijk open hebt, is het voordeel weg. Chrome start nl voor elk tabblad een nieuw proces, en dat kan hard oplopen.
 • Bedankt voor de info, Ger.
  Vier is zo ongeveer het maximum aan websites dat ik heb open staan,
  dus dat valt nogal mee. Maar Firefox is bij mij zo ontzettend traag met opstarten.
  Ik heb de indruk dat dat vroeger niet zo was.
 • Klopt, dat probleem heeft Thunderbird (emailclient van Mozilla) ook. Eerste keer opstarten gaat traag, maar daarna (mits de computer aan blijft staan) gaat het wel vlot. Althans, dat is mijn ervaring. Ligt ook aan het aantal geïnstalleerde extensies.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.