Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook Express

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo,

  Voor mailverkeer wordt op één van mijn computers gewerkt met Outlook Express, behorende bij Microsoft Office 2003. Onlangs heeft op deze pc een herinstallatie van Windows XP plaatsgevonden en is dus ook Office 2003 er weer op geïnstalleerd.

  Voorheen werd bij het aanmaken van een nieuw bericht deze automatisch geopend in een groot nieuw venster. Na de herinstallatie komt er echter slechts een klein venster te voorschijn en moet die gemaximaliseerd worden. Ik heb gezocht onder "Extra" en dan "Opties" naar een mogelijkheid om dit standaard in te stellen (bij "Lezen" o.a. omdat dat het meest logisch lijkt) maar ook elders in het programma. Ik zie het echter niet of ik kijk er domweg overheen. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit weer voor elkaar krijg? Alvast bedankt.

  Grtz.
 • Wat je vraag betreft offtopic, daar weet ik niet onmiddellijk antwoord op, maar,[quote:59e5d20a0a]Outlook Express, behorende bij Microsoft Office 2003[/quote:59e5d20a0a] Weet je dat zeker? Onderdeel van Office is Outlook, en Outlook Express is gewoon een deel van Windows XP, daar is geen Office voor nodig. Dus welke van die twee gaat dit over?
 • En als je dat nieuwe kleine venster in de rechter onderhoek beet pakt en vergroot tot het formaat wat je wil hebben, dan afsluiten en opnieuw een nieuw bericht openen dan opent het waarschijnlijk in het formaat wat jij wilt hebben. Ik ben er bijna zeker van, succes.
 • Dankjewel Gertcor,

  Het klopt wat je zegt. Het werkt nu precies zoals ik wil. Thanks!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.