Vraag & Antwoord

Anders (software)

signature switch voor thunderbird

Anoniem
bsa100
3 antwoorden
 • Ik heb de add-on 'signature switch' in thunderbird geinstalleerd, echter wanneer ik op een email antwoord, dan wordt mijn handtekening niet onder mijn antwoord geplaatst of op het insertion point van de cursor, maar helemaal onderaan de email!
  Dit gebeurt voortdurend en is ontieglijk onhandig en volstrekt onpraktisch.

  Vrijwel iedereen klaagt hierover in de reviews (https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/reviews/display/611), maar de maker vertikt het gewoon om de add-on aan te passen!

  Het is mij een volslagen raadsel waarom de maker dit weigert??? Natuurlijk heeft ie de add-on gratis gemaakt en daar ben ik hem erkentelijk voor en heeft ie geen enkele verplichting om de verzochte wijziging(en) aan te brengen, maar dat neemt niet weg dat ik zijn rigide houding n.a.v. het geuite commentaar totaal niet snap. (Misschien dat 't 'm een lekker machtsgevoel geeft of zo en dat ie daarop kickt??? Who knows…..)

  Mijn vraag is dus : is er een soortgelijke add-on voor thunderbird, waarbij de handtekening WEL aan het einde van je email of op het insertion point van de cursor wordt geplaatst?
  Zou wel zo prettig zijn, want dan kan ik voornoemd heerschap terzijde schuiven. Kan ie lekker z'n poot stijf blijven houden, alleen heb ik er dan geen last meer van.

  Thx!
 • Anybody perhaps???
 • In Thunderbird 3.0 is dit probleem getackeld :

  Edit > Account Settings > Composition & Addressing :

  Onder het kopje 'Composition' vink je aan, de optie 'Automatically quote the original message when replying' ……………. 'and place my signature BELOW MY REPLY (ABOVE THE QUOTE)'. Klik tenslotte op OK.

  Klaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.