Vraag & Antwoord

Anders (software)

kan geen vimeo bekijken

Anoniem
f.j.stols
9 antwoorden
 • hiertoe al eens een codec opgehaald, maar zonder succes: zodra ik een vimeo wil openen verdwijnt het beeld. Soms is er wel geluid bij. Wat mankeert er aan en wat kan ik er aan doen?
 • ik neem aan dat het je om een video gaat, hoewel je twee keer viMeo schrijft… :wink:
  je zou het kunnen proberen met het k-lite videopack, maar een andere optie is het installeren van de gratis en goeie vlc-player.
 • VLC player heb ik, en ik bedoel weldegelijk "Vimeo", een soort youtube filmpjes. Bijvoorbeeld als ik kijk op http://vimeo.com/9896852 en ik start, dan komt er alleen een zwart beeld, terwijl de film wel loopt: [img:9dfcf9ca97]http://i47.tinypic.com/zbok1.jpg[/img:9dfcf9ca97]
 • nog niet (bewust) van gehoord, maar ik kan het hier in ie8 gewoon afspelen. ik las dat mozilla ff deze codec niet ondersteunt.
  kijk eens of je met de aanwijzingen en links in deze link verder komt:
  http://www.adobe.com/devnet/flashplayer/articles/hd_video_flash_player.html
 • momenteel wordt er een codec van 80 MB (!) geïnstalleerd. Met IE8 deedtie het niet, en je laatste link heb ik nog niet geopend. Maar wat een gedoe met al die dingen.
 • Ik kijk regelmatig vimeo, de kwaliteit van de films ligt hoger (lees: minder onzin) dan bij youtube.
  Maar dat terzijde.

  Hier loopt de video na een paar seconden bufferen prima.

  Kun je de film bekijken als je HD uitzet?

  Wat mij geholpen heeft bij het oplossen van stilstaande flashvideo's bij fullscreen is het uitschakelen van 'hardware acceleratie' bij de flash settings (rechts-klik op de video). Misschien dat dat hier ook helpt.
 • voor DJdJ: mijn update-checker van Hippo gaf aan dat er wel bèta-versies op te halen waren (even niet gedaan) Je hyperlink refereert aan versie 10.0.452, en geïnstallerd is al 10.1.51.45. Je zou er gek van worden, en ik laat het even zo. Zó vaak bekijk ik geen vimeo.Iedereen al weer bedankt voor de snelle oplossing.
 • en AVS4you converter doet er in mijn pc eindeloos lang over iets te converteren, en dan ook nog met een fors watermerk in het beeld. Ik denk dat ik dat niet nodig had.Het nieuwe bestand wordt dan nauwelijks kleiner dan het oorspronkelijke.
 • In Google Chrome (momenteel mijn favoriete browser: lekker simpel én snel) doet-ie hier het ook prima, zonder installatie van extra codecs.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.