Vraag & Antwoord

Anders (software)

taakbalk

Anoniem
perloc
8 antwoorden
 • ik zet vaak iets in de taakbalk als ik het even later weer nodig heb , open dan een ander venster ,maar als ik het aan wil klikken is het meestal verdwenen .

  moet ik iets instellen , om het weer te gebruiken ,of doe ik iets verkeerd
 • Je weet toch wel dat je, om iets in de taakbalk te zetten op het - (minnetje) moet klikken en niet op het X (kruisje)??
  perloc
 • inderdaat dat weet ik , maar duidelijker , als ik op het minnetje klik gaat het venster naar de taakbalk , en dan moet het er ook blijven , maar het verdwijnt soms gewoon , ook met alt - tab krijg ik het dan niet meer terug , de bedoeling is toch , als je twee of drie dingen in de taakbalk zet dat je het even later weer kunt aanklikken cq gebruiken als je het nodig hebt
 • Er kunnen wel meer dan 10 dingen in de taakbalk staan en zouden daar moeten blijven staan.
  Misschien een virus? Download eens MBAM
  http://www.malwarebytes.org/mbam.php
  installeren, laten updaten en dan je hele computer laten controleren.

  Het zou ook een foute driver in Windows kunnen zijn.
  Is het probleem sinds kort opgetreden?
  Je zou Windows over Windows heen opnieuw kunnen installeren. Dat kan zonder dataverlies, maar je moet wel goed oppassen je HD niet te (gaan) formatten.
  Voor je daar aan begint, zorg dan eerst dat je een Image draait van je bootpartitie. Voor het geval dat er iets mis gaat kun je die altijd weer terugzetten.
  Ik heb nog nooit van dit probleem gehoord.
  perloc
 • Er zijn ook wel programma's die minimaliseren naar de system tray (rechtsonder).
 • hallo perloc
  sorry voor de late reactie , maar ik was een poosje het land uit ,
  wat betr. het probleem , dat heb ik al heel lang , ik laat ook regelmatig malware bites eroverheen lopen , die gebruik ik al lang , maar windows eroverheen instaleren , gaat dat zonder problemen ??? ik ben ook een beetje digibeet hoor , als er dingen zijn die ik daarvoor moet doen , dan graag in niet te technische taal .

  alvast bedankt .peter.
 • Omdat je het probleem al heel lang hebt heeft het weinig zin om een Restore Point terug te zetten. Dat was n.l. óók nog een mogelijkheid.
  Verder, als je een recovery CD (soms DVD) bij je computer hebt geleverd gekregen dan is Windows over Windows heen installeren ook niet mogelijk. (Wie het beter weet mag het zeggen, want ik heb geen ervaring met recovery CD's/DVD's) Het gaat alleen maar met een Windows CD/DVD, een originele. Het is me wat moeilijk je punt voor punt te vertellen hoe dat gaat, want dat moet ik dan bij mijzelf doen. Ben ik wel toe bereid, maar moet ik eerst weten welke Windows je hebt (kan je alleen helpen met WinXP) en of je inderdaad die originele WinXP cd hebt.
  Dus ik hoor wel.
  perloc
 • hallo perloc.

  het probleem is gelukkig opgelost , ik kreeg een tip om een bepaald bestand te downloaden , en toen was alles in orde ,

  bedankt voor je inzet en advies ..

  peter,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.