Vraag & Antwoord

Anders (software)

Disk director van Acronis

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Wilde vrije ruimte van een partitie (FAT32, 20 GB) toevoegen aan een andere partitie (NTFS, 100 GB). Nu heb ik inderdaad een grotere partitie, maar die is helemaal leeg… Wat kan er gebeurd zijn? En - nog belangrijker: hoe krijg ik de gegevens terug? 'Recover' al geprobeerd, maar die ziet geen verwijderde partitie…

  Wie weet wat???

  I.
 • Missschien een overbodige vraag, maar je hebt toch wel eerst een backup gemaakt…?
 • Nee, helaas niet. Stom, ik weet het. Ik hoop nog op een goede tip.

  Ineke
 • Ik heb geprobeerd met Recuva de verdwenen bestanden terug te halen. Het gekke is, dat ik dan vestanden terugvind die al lang geleden zijn verwijderd, en bij een groot aantal staat dan dat het bestand niet terug te halen is, omdat het is overschreven door een ander bestand: en dat zijn nou juist de bestanden die ik terug wil halen. Maar die worden niet gezien als verwijderd. Ik heb dus sterk het geval dat alles er nog wel is, maar niet toegankelijk is. (Het samenvoegen van de twee partities ging ook in een oogwenk, terwijl ik van Partition Magic (lang geleden) gewend was, dat dergelijke operaties nogal wat tijd in beslag namen.

  Iemand een idee hoe ik mijn bestanden terugkrijg?

  I.
 • Met behulp van GetDataBack voor NTFS heb ik al mijn gegevens kunnen terughalen. Achteraf had Recuva dat ook misschien gekund: iemand wees me op de optie <terughalen van niet verwijderde bestanden>.

  I.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.