Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem groter ipv kleiner

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Al een poosje bemerkte ik kleine mankementjes aan mijn programma Microsoft Offie 2007 en een dezer dagen besloot ik dit programma opnieuw te installeren. Via het configuratiescherm verwijderde ik het oude Office programma maar toen ik mijn CD met het programma opnieuw wou draaien bleek deze CD zoek te zijn. (Waarschijnlijk eens uitgeleend?!!). Via Via kwam ik alsnog in het bezit van een legale uitvoering maar bij het opstarten kreeg ik al de melding: "Plaats de originele CD"!!". Mijn eerste gedachte was "De oude versie is niet compleet verwijderd" en bij program files trof ik alsnog een Office mapje aan wat vervolgens verwijderd is.
  Wat zijn de mogelijkheden om de nieuwe, maar andere CD alsnog te gebruiken bij de installatie? Voor de volledigheid mijn systeem draait op wndows XP.

  Bij voorbaat mijn dank,
  Corrie
 • [quote:c40bdeba4f="corrie"]Al een poosje bemerkte ik kleine mankementjes aan mijn programma Microsoft Offie 2007 en een dezer dagen besloot ik dit programma opnieuw te installeren. Via het configuratiescherm verwijderde ik het oude Office programma maar toen ik mijn CD met het programma opnieuw wou draaien bleek deze CD zoek te zijn. (Waarschijnlijk eens uitgeleend?!!). Via Via kwam ik alsnog in het bezit van een legale uitvoering maar bij het opstarten kreeg ik al de melding: "Plaats de originele CD"!!". Mijn eerste gedachte was "De oude versie is niet compleet verwijderd" en bij program files trof ik alsnog een Office mapje aan wat vervolgens verwijderd is.
  Wat zijn de mogelijkheden om de nieuwe, maar andere CD alsnog te gebruiken bij de installatie? Voor de volledigheid mijn systeem draait op wndows XP.

  Bij voorbaat mijn dank,
  Corrie[/quote:c40bdeba4f]

  ook uit het register en andere plaatsen dien je resten van office 2007 te verwijderen. op de site van microsoft staat het goed beschreven.

  http://support.microsoft.com/kb/928218/nl

  succes rijhoorn
 • Ik ga het zo gauw mogelijk proberen. In ieder geval al vast bedankt!

  Corrie
 • En je mag rustig iemand anders installatie-cd van Office gebruiken, zolang je maar je eigen registratienummer invoert. Is volkomen wettelijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.