Vraag & Antwoord

Anders (software)

HELP: USB poort uitgeschakeld!

Anoniem
jolo
8 antwoorden
 • ik heb 'per ongeluk' een usb poort uitgeschakeld op mijn andere pc, waardoor ineens mijn draadloze muis en toetsenbord niet meer werkten, dit was helemaal niet de bedoeling en nu weet ik niet hoe ik dit moet fixen.. IEMAND?

  Ik kan nu de computer helemaal niet meer in, om het weer in te schakelen en nu kan ik niet bij me bestanden die ik vandaag echt nodig heb!

  help me please!
 • via configuratiescherm - (systeem) - apparaatbeheer via rechtsklikken op alle usb-vermeldingen zorgen dat de poort weer wordt ingeschakeld.
  wel eerst even je muis in een andere poort steken.
 • Ja, ik heb dus een draadloze verbinding
  maar hij doet het in geen een andere usbpoort , volgens mij heb ik alle poorten uitgeschakeld?
  en ik heb het ook geprobeerd via een verloopstekker ps2 naar dat lukte ookal niet?

  het probleem is dat ik niet ver kom zonder toetsenbord of muis..
 • Via verloop van USB naar PS/2 werkt wel, maar dan moet je je pc even opnieuw opstarten.
 • oke dan ga ik dat nu meteen even proberen! bedankt ik hooop dat het lukt!
 • [quote:ef78d9490f="esssrra"] (..) volgens mij heb ik alle poorten uitgeschakeld? en ik heb het ook geprobeerd via een verloopstekker ps2 naar dat lukte ookal niet? [/quote:ef78d9490f] Heb je dan geen echt PS/2 toetsenbord liggen? Als in het BIOS USB legacy op "AUTO" of "Enabled" staat, probeer dan Windows op te starten in Geavanceerde opstartopties. En probeer Laatste bekende configuratie.
  [quote:ef78d9490f="esssrra"]Via verloop van USB naar PS/2 werkt wel, maar dan moet je je pc even opnieuw opstarten.[/quote:ef78d9490f] Het is gebruikelijk om alleen iets op een PS/2 poort in te pluggen, wanneer deze uitstaat. Dus met de netstroom uit.
 • Nee, helaas nog steeds geen verschil :S
  me muis reageert niet..
 • [quote:c8457253dd="jolo"][quote:c8457253dd="esssrra"] (..) volgens mij heb ik alle poorten uitgeschakeld? en ik heb het ook geprobeerd via een verloopstekker ps2 naar dat lukte ookal niet? [/quote:c8457253dd] Heb je dan geen echt PS/2 toetsenbord liggen? Als in het BIOS USB legacy op "AUTO" of "Enabled" staat, probeer dan Windows op te starten in Geavanceerde opstartopties. En probeer Laatste bekende configuratie.
  [quote:c8457253dd="esssrra"]Via verloop van USB naar PS/2 werkt wel, maar dan moet je je pc even opnieuw opstarten.[/quote:c8457253dd] Het is gebruikelijk om alleen iets op een PS/2 poort in te pluggen, wanneer deze uitstaat. Dus met de netstroom uit.[/quote:c8457253dd]

  Nee, ik heb helaas geen toetsenbord met een ps2 aansluiting, ik heb alleen een groene verloopstekkertje en ik heb een draadloze muis en toetsenbord
  en dat zit dan in 1 apparaatje, die usb heb ik aangeloten op de ps2 verbinding voor de muis..
  misschien dat het daaraan ligt?

  Hoe kan ik windows anders opstarten zonder een toetsenbord of een muis? dat begrijp ik even niet..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.