Vraag & Antwoord

Anders (software)

CDBurnerXP niet zo goed als gedacht

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Nu had ik op aanraden van een van jullie voor een ander het programma CDBurnerXP gedownload en geïnstalleerd omdat dat zo goed zou zijn, maar daar valt wel een en ander op af te dingen, zoals zoveel programma's.
  Ik heb al sinds jaar en dag het programma RecordNow! DeLuxe in gebruik, en hoewel ook die zo zijn kuren heeft, werkt het toch nog het beste van de door mij getesten.
  Op deze laptop (en de vrijwel dezelfde vorige) Tochiba werd een burn-programma meegeleverd dat aanvankelijk zeer tot mijn tevredenheid werkte. Opeens ging het mis, was niet te corrigeren, dezelfde gedownload (want werd geïnstelleerd meegeleverd, maar defect, geen update meer), ook geïnstalleerd, maar vertoonde dezelfde fout. Welke doet er niet toe.
  Dus snel weer mijn vertrouwde Record geïnstalleerd, welk wel veel, maar lang niet alles kan, totdat CDBurnerXP werd geadviseerd. Het werkt na opstarten inderdaad goed, maar als je een tweede CD erin stopt, dan krijg ik het niet voor elkaar dat hij deze CD/DVD herkent. Je moet UIT het programma gaan en opnieuw opstarten voor hij herkent wat in de la is gestopt. Tevens bleek dat ie bij het wegschrijven van een file op een bijna volle CD aangaf, dat er niet genoeg ruimte was.
  Wederom Record opgestart, en ziedaar! ruimte genoeg, ook om deze file nog bij te schrijven. How about that!
  perloc
 • Het blijft altijd experimenteren. Al eens het (gratis) BurnAware bekeken? Werkt bij mij, onder Windows XP, als een zonnetje!
 • Volgens de site zou ik met de freeware versie GEEN CD's/DVD's kunnen kopiëren behalve (misschien??, niet zo duidelijk) audio CD's.
  Dus die is ook niet zo volledig….
  Anyway, dank voor antwoord.
  perloc
 • Ashampoo burning studio is ook wel aardig. Bestaat in een freeware variant.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.