Vraag & Antwoord

Anders (software)

outlook express

Anoniem
J. de Boer
9 antwoorden
 • Is het mogelijk om outlook express van mijn pc te verwijderen ?
  Ik wordt helemaal ziek van de pop ups, dat mijn email berichten gecomprimeerd kunnen worden. Ik heb bij microsoft van het probleem melding gemaakt, maar die blijven zwijgen…….
 • [quote:d4c05abf3f="werner gerth"]Is het mogelijk om outlook express van mijn pc te verwijderen ?
  Ik wordt helemaal ziek van de pop ups, dat mijn email berichten gecomprimeerd kunnen worden. Ik heb bij microsoft van het probleem melding gemaakt, maar die blijven zwijgen…….[/quote:d4c05abf3f]

  outlook express zit verweven in je OS .
  je kan het wel uitzetten .
  en een ander mail progg nemen .
  Mozilla Thunderbird TheBat Incredimail etc etc
 • wat doe je met die popup dan? laat je comprimeren dan zou die popup weg moeten blijen ( in ieder geval een lange tijd…)
 • Standaard gaat msoe na 100x starten vanzelf comprimeren. Dit blijft ie vragen, tot je het zijn gang laat gaan. Je kunt het wel uitzetten, maar dat is niet aan te raden.
 • Als dat het enige probleem is?
  Dat comprimeren is een normaal fenomeen, alleen de benaming is blijkbaar voor menigeen, gezien het feit dit zo'n beetje valt onder de toptien van alle vragen.

  Er wordt nl. niets echt gecomprimeerd, althans niet wat de berichten zelf betreft, maar enkel en alleen worden de gedelete berichten definitief opgeruimd en door de vrijgekomen ruimte de blijvende berichten aaneen geschoven. Dat is alles, bij achterwege blijven zouden de dbx-files alsmaar voor niets groter worden. Met als gevolg dat de boel tenslotte vast kan lopen. Gewoon doen dus, het vindt plaats na iedere honderdste sessie.

  Overigens kun je ook zonder OE te verwijderen kiezen voor een ander mailprogramma en OE niet meer gebruiken. Keuze genoeg. Het enige wat je m.b.t. OE hoeft te doen is éénmaal op ja klikken, dan "zeurt" hij nooit weer.

  Alle andere e-mailprogramma's zullen overigens gezien de databasestructuur waarop de meeste zijn gebaseerd overeenkomstig werken, maar misschien gebeurt daar een en ander automatisch. Maar kortom, wat jij als een probleem ziet, is het dat helemaal niet.

  Edit:
  Terwijl ik aan het typen was, verschenen er meer antwoorden met min of meer dezelfde strekking.
 • Tutorial: http://www.tweakxp.com/article37318.aspx
 • Het merkwaardige is, dat ik nog nooit outlook gebruikt heb. Ik heb een mailprogramma van yahoo, dat ik al vele jaren gebruik.
  Die vervelende popup van outlook verschijnt soms wel tien maal per minuut en dat is wel heel irriterend en dus wel degelijk een probleem.
  Wat ik gedaan heb is het volgende:
  programma toegang/instellingen - windows onderdelen toevoegen of verwijderen - outlook express uitgevinkt. Het helpt niets…….gaat gewoon door.
 • Outlook is nog weer iets anders, maar goed. Heb je outlook express zijn gang al eens laten gaan?
 • [quote:4646403350="gerben"]Outlook is nog weer iets anders, maar goed. Heb je outlook express zijn gang al eens laten gaan?[/quote:4646403350]

  Ja zeker, als ik het zijn gang laat gaan komt de popup elke paar seconden terug. Klik ik op OK, dan heb ik soms even rust. Maar lang duurt het nooit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.