Vraag & Antwoord

Anders (software)

geavanceerde vragen

Anoniem
The Dragon
6 antwoorden
 • alootjes iedereen. ik zit met een paar vragen waarop ik geen antwoord weet. dus ik hoop dat iemand antwoorden weet op deze vragen. het zijn er een hele hoop. ahja ik werk niet in een winkel ofzo. ik ben nog student in een opleiding van pc -technicus. maar ik weet echt niet de antwoorden op deze vragen
  1.Een klant belt dat zijn exchange mail server niet werkt na het heropstarten van zijn server. De server start maar de exchange rol niet. Wat is de reden?

  2. Een werknemer wordt ontslagen bij een klant. Het gaat om iemand met een topfunctie, dus je kan zijn account niet zomaar verwijderen. De baas vraagt aan jou om de nodige stappen te nemen om zijn account op te ruimen, welke zijn de stappen die je gaat nemen.  3.Een klant belt dat hij, wanneer hij van thuis uit werkt, om de haverklap zijn netwerkverbinding verliest naar de VPN server. Als je zeker weet dat hij via VPN werkt, wat zou dan de reden zijn hiervoor en hoe los je dit heel makkelijk op?

  Mvg koen
 • Ga lekker zelf je huiswerk maken, leer je niets van als anderen dat voor je gaan doen. 8)
 • het is niet de bedoeling .
  dat er op een forum jouw huis werk wordt voor gekauwd .
 • ik zet niet mijn huiswerk op het internet hoor. dat zijn vragen die ik niet weet. ik ben al zelf de heletijd aant zoeken achter die vragen. zoals je ziet is de lijst niet meer lang omdat ik soms zelf vragen vindt maar niet allemaal.
 • [quote:9957258a08="henske"]ik zet niet mijn huiswerk op het internet hoor. dat zijn vragen die ik niet weet. ik ben al zelf de heletijd aant zoeken achter die vragen. zoals je ziet is de lijst niet meer lang omdat ik soms zelf vragen vindt maar niet allemaal.[/quote:9957258a08]
  je hebt de vragenlijst behoorlijk ingekort .
  en nu de andere vragen zelf uit zoeken .
 • al die andere heb ik gevonden, die 3 zijn niet zo makkelijk te vinden :s

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.