Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mening/test uitslag gevraagd over Advanced System Care

Anoniem
derkdejong
4 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een goede Register Cleaner.
  Ik had RegClean, erg goed maar kost ieder jaar weer geld.
  Ik heb op Internet deze gevonden: Advanced System Care V3.4.1 Freeware.
  Wat de mening over dit programma?
  Is er een vergelijkende test waarin deze voorkomt, en zo ja, hoe is de waardering?

  Ik heb hem op een computer geïnstalleerd. Hij veegde ook het hele adres bestand van de Internet adres bar leeg (waarom toch!!)
  tevens alle Temp. Int. files > week oud. (ook waarom toch! Dat kan ikzelf ook wel!) Is wel uit te schakelen maar dat pas achteraf en als het kwaad is geschied!
  perloc
 • Waarom een registry cleaner? om een parkeerplaats zo groot als Europa vrij te maken?

  Die dingen doen vaak meer dan je wilt en het versnelt 0,0 iets.

  Gebruik Ccleaner en/of RegscrubXp als je denkt dat je het nodig hebt, die kunnen geen kwaad en voor het organiseren Ntregopt, die kan ook geen kwaad.
 • [quote:d3d3c9644b]Die dingen doen vaak meer dan je wilt en het versnelt 0,0 iets.[/quote:d3d3c9644b]Dat wordt wel vaker beweerd. Maar is het ook onderbouwd, is er wel eens serieus onderzoek naar gedaan en met welk resultaat. Dat zou ik wel eens willen weten.
  Kijk, als een computer langzamer wordt ga je daar een oorzaak voor zoeken. Het heeft vaak een aantal oorzaken en een ervan is het dichtslibben van je computer. Waarom niet het dichtslibben van het register. Ik veronderstel maar wat.
  Desondanks als ik zie hoe snel de 5 jaar (of ouder) oude computer is van mijn 11-jarige zoon waar op de desktop geen plaats meer is voor nóg een spelletjes logo dan ben ik daar nog steeds verbaasd over.
  Omdát ie trager werd en ik malware goed in bedwang hou met utd (up-to-date) Mbam en Avast zou de oorzaak ook in het register kunnen liggen.
  Dus vandaar mijn vraag. Maar ik geef toe dat hij ook eens Add and Remove programs (vooral dat laatste) zou moeten doorspitten en een groot gedeelte weggooien.
  perloc
  Edit: Overigens werd RegClean in PCWorld voor een tijdje geleden als zeer goed bestempeld en aangeraden.
 • Och, als je erin geloofd dan werkt het. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.