Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hoe zet ik het geluid uit in een browser?

Anoniem
Marotick.nl
3 antwoorden
 • Ik gebruik Firefox als browser en bij het surfen kom ik weleens op een site die spontaan zelf, vaak schreeuwend, een hoop geluid produceert.
  Omdat ik de computer ook gebruik voor het on-line beluisteren van radiostations wordt mijn radioluisteren ernstig gestoord door de pagina die ook zo nodig wat wilt vertellen.
  Bijvoorbeeld, http://www.rtl4.nl
  Ik heb bij Extra - Opties tabblad Toepassingen alles ingesteld op "Vragen".
  Maar helaas, de schreeuwert schreeuwt gewoon nog door mijn radiostation heen.
  Is dit te temmen of moet ik een extra geluidskaart installeren zonder luidsprekers waarnaar ik die herrie probeer naar toe te leiden?

  Heeft iemand een oplossing?

  Jack Marotick
 • tja, in ie kan je geluiden uitzetten bij de geavanceerde opties, en bij ff moet je (volgens de eigen ff-help) je heil zoeken bij de add ons….
 • Ik gebruik hier ook Firefox. Namelijk versie 3.6.3 onder Ubuntu Linux 9.10. Terwijl ik muziek van youtube heb aanstaan, en klik op je voorbeeld hyperlink zie ik wel reclame, maar dan zonder storende geluiden. Dat is bij mijn weten de default instellingen. Wellicht heeft Firefox onder Windows andere default instellingen.

  Je zou kunnen checken of er iets bruikbaars staat in deze hyperlink How to disable sound on websites using embedded audio or Flash.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.