Vraag & Antwoord

Anders (software)

Acronis True Image 10 Home.

Anoniem
gerben
9 antwoorden
 • Hallo allemaal.

  Een formidabel programma, True Image 10 Home om een backup te maken en terug te zetten. Heb altijd Windows Vista gehad en het werkte perfect,. Omdat mijn moederbord kapot was, heb ik gisteren een nieuwe computer moeten kopen met Windows 7 Home Premium erop geinstalleerd. Heb alles geinstalleerd , maar Acronis True Image 10 Home doet het niet. Ben naar hun website gegaan, maar kom daar niet uit, is ook allemaal in het Engels. Is er iemand die hetzelfde heeft meegemaakt en mij misschien kan helpen om het programma aan de gang te krijgen ?????

  Groetjes van Pepe55
 • Volgens mij is versie 10 niet compatible met windows 7. Als het alleen om imagen en terugplaatsen daarvan gaat, kijk dan eens naar paragon backup & restore. Een van diverse gratis programma's, die ongeveer hetzelfde kunnen. Maar ik vind deze wel prettig werken.

  http://www.paragon-software.com/home/db-express/index.html
 • nederlandse site van true image:
  http://www.acronis.nl/homecomputing/products/trueimage/
 • Hallo Neuf en Gerben.

  Hartelijk dank voor jullie snelle reactie.
  Ben gaan kijken naar de eigen pagina van Acronis via de link, maar daar hebben ze het over True Image 2010. En dan moet ik het programma voor de derde keer kopen na eerder 9 en 10 gekocht te hebben.
  Maar Gerben , als ik je nog wat vragen mag, is dat programma wat je bedoeld in het Engels, en makkelijk mee te werken ??
  Hoop nog wat van je te horen svp. Bij voorbaat dank..

  Groetjes van Pepe 55
 • [quote:f876f93f40="pepe55"]Ben gaan kijken naar de eigen pagina van Acronis via de link, maar daar hebben ze het over True Image 2010. En dan moet ik het programma voor de derde keer kopen na eerder 9 en 10 gekocht te hebben. [/quote:f876f93f40] Als je een WD, Seagate of Maxtor harddisk gebruikt, dan is er een gratis versie beschikbaar. Enig Nederlandstalige informatie hierover is onder andere te lezen op het hccforums Maak gratis images van disk!

  Verder houd dat niet compatibel van True Image 10 Home weliswaar in, dat je 'm niet kunt installeren onder Windows 7. Maar als je met je vorige PC onder Vista een Acronis Rescue Disk had aangemaakt, dan zou je waarschijnlijk als je PC opstart vanaf die Acronis Rescue Disk, images kunnen aanmaken van je Windows 7 partitie, en deze later weer kunnen terug plaatsen. Als Engels een probleem is, zou je dat eventueel kunnen vertalen via google translate. Alhoewel de vertaling wel ietwat krom kan zijn.

  Ikzelf heb op mijn laptop met Windows 7 opgestart vanaf een Acronis Rescue Disk True Image Home 11 Rescue Disk, een image kunnen aanmaken. Bovendien is het toch beter een image van de Windows 7 partitie te maken, buiten Windows om.
 • Het programma van paragon is Engels. Weet niet of er anderen WEL in het Nederlands zijn. Maar het is vrij simpel, backuppen/restoren gaat met een wizard, waarin je veelal defaults kunt gebruiken.
 • Hallo Jolo en Gerben.

  Hartelijk dank voor jullie reactie.
  Ga er straks mee aan de slag
  Fijn dat jullie me wilden helpen.

  Groetjes van Pepe55
 • Had ook altijd 10.
  Ik heb via ebay Acronis 13 gekocht en die werkt perfect onder windows 7.
 • 13= acronis 2010 home .
  een wereld progg .

  simpel werkt zeer goed op windows 7 32/64bit .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.