Vraag & Antwoord

Anders (software)

Backup maken van het adressenbestand in Outlook 2007

8 antwoorden
  • Omdat ik Outlook waarschijnlijk opnieuw moet installeren wil ik graag een backup van het adressenbestand maken maar ik kan van alles importeren maar hoe ik nu het adressenbestand moet exporteren, zodat ik het straks weer kan importeren, kan ik niet vinden in de opties. kan iemand mij helpen?
  • Zoek naar een .pab bestand en maak daar een kopie van.
  • Met de zoekfunctie van Windows 7 gezocht in de Microsoft Office map, Winwows map en op Computer maar kan het betreffende bestand niet vinden.
  • soms ziet Microsoft haar eigen fouten in: http://office.microsoft.com/nl-nl/downloads/results.aspx?qu=back+up&av=DCT000 Of deze schijnt ook te werken: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displylang=nl&familyid=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=nl Of handmatig: http://www.pctipvandedag.nl/office-outlook-tips/126-backup-maken-in-outlook succes ermee!
  • Het gaat waarschijnlijk om een verborgen bestand, dus normaliter niet zichtbaar in verkenner. Moet je dus even instellen.
  • Opnieuw gezocht met "verborgen bestanden weergeven" maar niet gelukt. Optie van die voorganger Dilbert werkt beter. Schijnbaar is het een pst bestand. Hoe dan ook, bedankt voor de hulp en genomen moeite.
  • In het .pst bestand staan voorzover ik weet, alleen de mails. Maar als het met exporteren lukt, is dat natuurlijk ook ok.
  • Een .pab-bestand wordt normaal gesproken alleen aangemaakt als je op een exchangeserver zit. Al je mails en adressen staan in het outlook.pst-bestand. Verder kan er een archive.pst-bestand bestaan, als je je mail (evt. automatisch) hebt gearchiveerd. Maak een copie van beide bestanden. Als Outlook na herinstallatie niet vanzelf het bestaande outlook.pst-bestand gebruikt, en dus al je mails en adressen verdwenen schijnen te zijn, sluit je outlook af en copiëer je het outlook.pst bestand over het nieuw aangemaakte. Als je outlook daarna opstart heb je alles weer terug. Waar de betreffende bestanden te vinden zijn kun je in outlook zelf zien: Menu Tools (Extra in de Nederlandse versie) - Options (Opties), Tabblad Mail Setup (Mailinstellingen?) Knop Data Files (Gegevensbestanden?)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.