Vraag & Antwoord

Anders (software)

printen vanuit outlook express > fout in het script ? :S

3 antwoorden
  • Hallo, Telkens als ik een mail wil uitprinten vanuit outlook express 6 krijg ik de volgende foutmelding: [quote:d7e6bb3576]Fout in het script voor Internet Explorer fout in het script op deze pagina Regel: 2253 teken: 1 Fout: niet nader omschreven fout code: 0 url: res://ieframe.dll/preview.js Wilt u doorgaan met het uitvoeren van scripts? ja / nee[/quote:d7e6bb3576] Het maakt niet uit waar ik op klik hij print het niet uit. Wie weet hoe ik dit kan verhelpen? Mvg Jessica
  • ga in internet explorer (outlook express in is feite een onderdeel van ie) naar extra-internetopties-tabblad geavanceerd. zet daar vinkjes bij: foutopsporing in scripts uitschakelen, klik op toepassen en ok.
  • Windows versie? Daar de vraag over Outlook Express gaat, vermoedelijk Windows XP Een (terugkerende) gelezen tip bij deze foutmelding is om via: Start -> Uitvoeren -> [b:ee038fda48]regsvr32 ole32.dll[/b:ee038fda48] -> OK te doen. Probleem niet opgelost, herhaal de handeling met: [b:ee038fda48]regsvr32 oleaut32.dll[/b:ee038fda48] en daarna met: [b:ee038fda48]regsvr32 actxprxy.dll[/b:ee038fda48] Verricht de handeling vanuit een account met voldoende (Administrator) rechten en zo mogelijk schakel je de virusscanner even bij die handeling(en) uit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.