Vraag & Antwoord

Anders (software)

access to an unnamed file was denied

4 antwoorden
  • Ik heb een nieuw notebook en ik werk met een oude versie van Dreamweaver (legaal) en bij het afsluiten van het programma krijg ik steevast de volgende melding: access to an unnamed file was denied. Ik klik dan op ok en dan kan ik weer verder en alles werkt ook gewoon. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Is dat soms hetzelfde als de melding dat er iets niet weggeschreven kan worden in het register en dat ik dat dan met regedit moet doen? Misschien is er iets met de rechten? Ik heb geen paswoord op de computer en ik ben de enige gebruiker. Ik heb een Toshiba met Windows 7. Vast bedankt. Gerda
  • Heeft iets te maken met de permissies. Volgens mij beschik je niet over de permissies om bestand(en) te overschrijven.
  • Dat lijkt me sterk. Ik ben de enige gebruiker en ik heb zelfs geen paswoord ingesteld.
  • Dan begrijp ik niet goed waarom je vraag [quote:d9a94c784b]Misschien is er iets met de rechten? [/quote:d9a94c784b] Met permissies bedoel ik dan de rechten. Met welke rechten heb je Dreamweaver geïnstalleerd. Met de beheerdersrechten of met de gebruikersrechten? Met beheerdersrechten kan je rechten aan de gebruiker toewijzen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.