Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

NERO 7 vraagt of ik Outlook als standaard wil instellen

Jank
2 antwoorden
 • Ja, het is warm :? , maar toch.
  Als ik NERO 7 opstart en op nieuw klik, dan krijg ik de vraag, of ik Office Outlook als standaard email client wil instellen.
  A: dat wil ik niet, ik draai Outlook Expres.
  B: ik heb wel Office 2007 geinstalleerd, maar geen Outlook.

  Het begon allemaal, toen ik erachter kwam, dat wanneer ik vanaf een site een emailadres aanklikte ik Outlook kreeg, om te verzenden. Later kwam ik erachter, dat deze Outlook helemaal niets verzond. Ik heb toen restanten van Outlook, die ik kon vinden verwijderd, hoewel nimmer door mij geinstalleerd. En ik heb nu Outlook Expres alsnog als standaard ingesteld. Nu kan ik inderdaad weer rechtstreeks vaf sites mailen en dan wordt de mail ook daadwerkelijk verzonden. Maar bovenstaande melding blijft zich hardnekkig voordoen.
  Ondertussen Office 2007 hersteld, zodat Outlook er weer op staat. Maar het effect is 0,0. Ik moet eerst mijn Outlook Express als standaard email-programma uitschakelen. Kan dat en hoe?
  Outlook ondertussen wel weer als standaard email-programma ingeschakeld.
 • Misschien Outlook Express uit het pakket weghalen, of als dat niet werkt Microsoft Outlook opnieuw verwijderen. Het kan zo zijn dat Microsoft Outlook alle benodigde gegevens bij elkaar heeft verzameld en deze heeft samengesteld tot een pakket. Het kan zo zijn, dat als je het hele pakket uitschakelt, je ook geen last meer hebt van deze melding.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.