Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

terug zetten pst bestand

None
11 antwoorden
 • In outlook 2007.
  De pc man had op mijn D schijf nog snel een back up gezet, zonder programma te gebruiken, waarna mijn c schijf schone instal moest.
  Via de nieuwe outlook kan je im en exporteren, zo'n pst. bestanfd maar ik kan hem er niet in krijgen.
  Weten jullie raad?
 • http://www.schoonepc.nl/instal/emailoutlook.html
  [quote:6128ae2065]Een al bestaand ARCHIVE.PST-bestand met daarin oude e-mailberichten kan worden geïmporteerd in het huidige OUTLOOK.PST-bestand via Bestand, Importeren en exporteren, Gegevens uit een ander programma of bestand importeren, Bestand met persoonlijke mappen (.PST).[/quote:6128ae2065]zoals altijd via: http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=pst+outlook+importeren&btnG=Google+zoeken&aq=f&aqi=&aql=&oq=pst+outlook+importer&gs_rfai=&fp=1&cad=b
 • Zo ver was ik al, maar er gebeurt niks, zie mijn adresboek en niks wat er nog bij concepten etc stond ( verwijderde en verzonden items) verschijnen, welke manier ik ook doe.
 • Hoe groot is dat pst bestand…. 32 kB of zo …. dan is ie leeg…..
 • 265 kb
 • Kan nooit veel mail inzitten….
  Hoeveel mailtjes verwacht je aan te treffen…..
 • Niet zo veel maar wel mijn adresboek……………. Maar daar gaat het niet om, maakt jouw ook niks uit, mijn vraag hoe zet ik dat er in?
 • als je hulp vraagt moet je vragen verwachten…… :o
  het is wel degelijk van belang voor de diagnose om te weten wat je verwacht en hoe groot het betreffende is…..
 • Bedankt voor jullie hulp maar niet heus, dacht dat er hier wel studiebollen waren die dit uit konden leggen, tot nooit weer dan maar………..
 • Beetje rare reactie dit… Er wordt geprobeerd om je te helpen en andre@home heeft zelfs de hele procedure van het importeren van een pst-file uitgelegd.

  Een pst-file van 256 kB is volgens mij gewoon leeg. Ik heb een export gemaakt van een mapje met 1 contactpersoon erin en dit bestand is 268 kB groot geworden. Dat is ook wat hier aangegeven wordt: je hebt gewoon het verkeerde bestand te pakken. Waar je het bestand kan vinden wat je zoekt weten we natuurlijk niet, dus daar kunnen we je niet mee helpen.
 • [quote:6afd95d01b="Leo S"]Beetje rare reactie dit… Er wordt geprobeerd om je te helpen en andre@home heeft zelfs de hele procedure van het importeren van een pst-file uitgelegd.

  Een pst-file van 256 kB is volgens mij gewoon leeg. Ik heb een export gemaakt van een mapje met 1 contactpersoon erin en dit bestand is 268 kB groot geworden. Dat is ook wat hier aangegeven wordt: je hebt gewoon het verkeerde bestand te pakken. Waar je het bestand kan vinden wat je zoekt weten we natuurlijk niet, dus daar kunnen we je niet mee helpen.[/quote:6afd95d01b]Je had altijd een personal pst en een archive pst, de 1e is 32kB omdat er geen pre-format mappen in zitten, de andere is 256kB als ie leeg is, maar er zit dan al wel een prullenbak en postvak in/uit in. (of het was andersom met die naam/grootte, dat weet ik niet zo meer uit mijn hoofd.
  Dus zijn pst is zo goed als leeg. Vraag jouw pc maker wat hij nu bedoelde…
  Ik vrees…. dat hij een pst file voor jou aangemaakt heeft op de D-schij en dat het de bedoeling as dat jij dus jouw eigen folders van Outlook daarheen copiede of exporteerde….. ai… als je dat dus niet gedaan hebt… is er dus gewoon niks meer…. :oops: … tenzij je ergens anders nog wat neer gezet hebt….
  De export/import procedure is met een paar woorden in Google te vinden, geen geweldig uitvinding van mij of zo….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.