Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

directory onvindbaar en niet verdwenen

kid jansen
7 antwoorden
 • Dit is echt raar. Ik ben een directory op een externe harddisk kwijt waar ongeveer 20 Gb instaat. is toch niet over het hoofd te zien? Ik was bang dat ik 'm per ongeluk gewist heb. Maar met een filerecovery programma kom ik de directory niet tegen. Wel véél oudere bestanden! De directory is ook niet verplaatst, want met de zoekopdracht in Windows 7 wordt de directory niet gevonden!
  Wat kan er gebeurd zijn?
 • [preek]
  20 gig en geen backup?
  [einde preek]

  De hardeschijf kan een storing hebben gehad en hierdoor een fout hebben gemaakt in de datatoewijzing.
  Weg is soms echt weg.
 • Mogelijk dat de map per ongeluk als 'verborgen' staat ingesteld?
 • Het WAS mijn back up!

  [quote:ff50da052f="stee0036"][preek]
  20 gig en geen backup?
  [einde preek]

  De hardeschijf kan een storing hebben gehad en hierdoor een fout hebben gemaakt in de datatoewijzing.
  Weg is soms echt weg.[/quote:ff50da052f]
 • Het zou kunnen dat er tijdens het maken van de backup iets fout is gegaan….Laat je altijd de backup door de software controleren als hij is gemaakt?

  Een andere mogelijkheid…..je hebt die backup toch niet per ongeluk op een andere harde schijf gezet dan je denkt?
 • Dan maak je toch een nieuwe backup zodat het weer in orde is? Je maakt een backup toch zodat als je pc crashed, je die backup hebt. Als je het klaarspeelt de backup te laten crashen zoals nu, dan kan je toch gewoon snel een nieuwe maken of mis ik nou iets?
 • gister een merkwaardig geval van niet starten opgelost, op nogal toevalige wijze, en misschien hier ook werkzaam?
  stroomuitval had een ongewenste stop veroorzaakt. na bios gebeurde er niks meer.
  mbv ubuntu én een xplite-op-cd gepoogd registeronderdelen uit restoremappen terug te zetten naar system32\config. dat lukte met geen mogelijkheid: map leek leeg, maar kopieeractie gaf melding dat bestand al bestond en niet kon worden overschreven (in opties alle bestanden zichtbaar uiteraard). ook andere mappen bleken onverklaarbaar leeg.
  schijf in andere pc gehangen en via eigenschappen op fouten laten controleren met foutherstel. en zie: alles was weer terug!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.