Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

office 2010 outlook

V1ru5
4 antwoorden
  • Klopt het dat het PST bestand in outlook SRS is geworden? Heeft het nog dezelfde functionaliteit voor back-up?

    Jan
  • Nee, dit klopt niet. Een .SRS bestand is een zgn. Send/Receive Settings file. Hierin slaat Outlook bepaalde instellingen met betrekking tot het versturen en ontvangen van mail in op. Bijvoorbeeld: als jij instelt dat Outlook om de 5 minuten een bepaald e-mailaccount moet checken, wordt deze instelling in het .srs bestand opgeslagen.
  • Dank voor je antwoord, echter het pst bestand vond ik wel prettig (even kopiëren wegzetten…) Is dit bestand er niet meer? Of is er een alternatief?
    Jan
  • Jouw vraag was of het klopt dat het PST bestand een SRS bestand is geworden. Mijn antwoord was: nee, dit klopt niet… Met andere woorden: het PST bestand is gewoon een PST bestand gebleven. Ik vraag me overigens af waar je de wijsheid vandaan haalt dat er nu in een keer een ander bestand zou zijn…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.